Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Bedrijfsfilm Zeeland

Heb jij een bedrijf in Zeeland en overweeg je om een bedrijfsfilm te laten maken? Origin Marketing is een nuchter en Zeeuws communicatiebureau. Wij maken graag een professionele bedrijfsfilms, een video, aftermovie of een productfilm voor jou. We leveren snel. Natuurlijk kan de video versterkt worden met drone opnames, een goede optie om jouw bedrijf te promoten. Wij maken de bedrijfsfilm in Zeeland voor jou.

Video: Een krachtig medium!

Video is een krachtig medium om gevoel, informatie en beeld te combineren. Op die manier laat je jouw bedrijf, organisatie, product of evenement goed opvallen in het medialandschap. Uit onderzoek blijkt dat 83% van de Nederlanders online video’s kijkt. Veel mensen en ook ondernemers weten niet, dat Youtube de tweede zoekmachine op internet is. In 2018 bestond 84% van het internetverkeer uit video. Kortom, genoeg aanleiding om aan videoproducties te denken als informatiemiddel of reclame voor jouw bedrijf.

Video’s zijn breed inzetbaar. Voor reclame en werving, maar ook om uw producten of bedrijfsprocessen zichtbaar te maken. Origin Marketing maakt voor verschillende bedrijven en winkels korte video’s en bedrijfsfilms voor gebruik op de website of verspreiding via facebook en andere social media. Uiteraard voor een zeer voordelige en aantrekkelijke prijs.

Wil jij ook een mooie bedrijfsfilm in Zeeland gemaakt door Origin Marketing? Zakelijke film of een commercial? Een korte video of een wat langere film? Dat kan! Neem dan via onderstaande button contact met ons op.

Bedrijfsfilm-in-Zeeland-Klaas-van-de-Ketterij-Drone-opnames-Walcheren-Origin-Media-bedrijfsfilms

Bekijk onze avonturen en

laat je inspireren!

Klaas-van-de-Ketterij-Eigenaar-Origin-Media

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Klaas van de Ketterij

Eigenaar en filmwizzard