Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Video’s en foto’s voor Rijkswaterstaat

Origin Marketing is alweer een hele tijd de vaste video- en fotografiepartner voor Bereikbaar Zeeland, een project van Rijkswaterstaat. Binnen dit project is RWS allerlei bruggen en sluizen Zeeland aan het renoveren. Wij volgen deze projecten met onze camera’s en proberen dit verhaal op een visueel aantrekkelijke en impactvolle manier te vertellen. We doen dat in samenwerking met Lievens Communicatie. Natuurlijk vinden we het mooi om zo een bijdrage te leveren aan een bereikbaar Zeeland en om ook onze mooie provincie in beeld te brengen met drone opnames, fotografie en film. Hieronder een greep uit het recente werk dat we voor Rijkswaterstaat produceerden.

Binnenkort worden de slijtagelagen van verschillende beweegbare bruggen in Zeeland vervangen. Hiervoor produceerden we een dynamische video om iedereen te informeren over de werkzaamheden.

Producties voor online gebruik op social media, de website en een E-zine

De foto’s en beelden die we maken worden gebruikt voor de online communicatie van Rijkswaterstaat. Vaak verschijnen ze op de website of op social media als Facebook en Instagram. Doormiddel van het professionele materiaal dat we voor RWS produceren kunnen ze op een hoogwaardige manier communiceren met de inwoners van Zeeland. Ook bundelen ze de verhalen uit de provincie in een e-zine dat regelmatig verschijnt. Communicatie specialist Wilbert den Besten van Lievens Communicatie schrijft de teksten en Origin Marketing produceert de video’s en foto’s bij de artikelen. Benieuwd hoe dat er uitziet? Lees dan het e-zine Bereikbaar Zeeland met werk van Origin Marketing: https://www.magazinesrijkswaterstaat.nl/bereikbaarzeeland/2024/01

Drone fotografie van mooie Zeeuwse landmarks

We komen met onze camera’s vaak op plaatsen waar bijna niemand komt. Maar ook vanuit de lucht zien de sluizen en bruggen in Zeeland er vaak mooi uit. Dus we maken dankbaar gebruik van onze drones om mooie foto’s en beelden te maken vanuit de lucht. Zoals bijvoorbeeld dit plaatje van de werkzaamheden aan de Postbrug bij Kapelle.

Informatievideo’s voor de Nieuwe Sluis in Terneuzen

Voor het project Nieuwe Sluis Terneuzen hebben we de afgelopen jaren verschillende infromatievideo’s gemaakt om het publiek te informeren over de werkzaamheden rondom dit gigantische project. We deden dit met verschillende camera’s, op die manier konden de inwoners van Terneuzen op een professionele manier meekijken met de ontwikkelingen rondom de Nieuwe Sluis.

Kwaliteit en klanttevredenheid

Bij Origin Marketing streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. We begrijpen het belang van nauwkeurigheid, creativiteit en professionaliteit bij het produceren van beeldmateriaal voor een project als Bereikbaar Zeeland. Ons team van experts zet zich in om aan uw verwachtingen te voldoen en uw boodschap op een krachtige en effectieve manier over te brengen.

Bent u geïnteresseerd in wat Origin Marketing voor uw project kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we zijn benieuwd naar jouw ideeën. Wij willen graag jouw betrouwbare partner zijn voor het maken van video’s en foto’s van jouw bedrijf, organisatie of event.