Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Creatief Nuchter Eerlijk Snel

Dit zijn de makers en bedenkers

Creatief
Marketing
Bureau

Het team van Origin Marketing bestaat uit nuchtere Zeeuwse creatievelingen met veel ervaring in het bedenken van campagnes, marketing en content creatie. We vinden persoonlijk contact belangrijk en houden van samenwerken. Intussen mogen we die kennis en ervaring inzetten voor onze klanten, gerenommeerde bedrijven en organisaties in Zeeland (en daarbuiten) die willen groeien. 

Maak kennis met ons creatieve team!

Persoonlijk!

Door de samenwerking met onze klanten, blijven onze producten origineel. We beginnen dan ook altijd met een goed gesprek. We luisteren naar jouw ideeën en wensen. Daarna gaan wij met ons team brainstormen en gaan wij de juiste producten realiseren. Producten waar jij echt iets mee kunt. Maak kennis met ons persoonlijke team.

Integer!

Betrouwbaarheid vinden we erg belangrijk. We zijn daarom klantgericht en transparant vanaf het allereerste begin. We zoeken naar duurzame relaties met onze klanten en daarom genieten veel klanten van 10 jaar ervaring en vakmanschap.

Eigenaren Origin Marketing Klaas van de Ketterij en Ivo van der Velde

Een nuchtere creatieve
Zeeuwse onderneming

Origin Marketing is een in Zeeland gevestigd bureau voor creatieve communicatie en verrassende marketingoplossingen. Het bedrijf is opgericht door Klaas van de Ketterij in 2010 als Origin Media. Na zij studie journalistiek specialiseerde Klaas zich als content creator. 

Bye bye eensmanszaak, hello ondernemer
Al snel was er meer werk dan Klaas alleen aan kon en kwam Martine erbij als vormgeefster. Daarna groeide het bedrijf door met meer medewerkers.

Full service marketingbureau
In 2019 kwam Klaas Ivo van der Velde tegen en begonnen ze samen te werken, Ivo als strateeg en marketeer en Klaas als content creator. Er ontstond een vruchtbare samenwerking en in 2022 worden de bedrijven van Ivo en Klaas gefuseerd onder de naam Origin Marketing Groep.

Nuchter en Zeeuws
De nuchtere Zeeuwse instelling en praktische aanpak van Ivo en Klaas is verweven in Origin Marketing. Samen met hun creatieve team heeft het marketingbureau inmiddels een ruime ervaring in het maken van allerlei verrassende on- en offline mediaproducten. 

Ons creatieve team

Ivo van der Velde

Marketing strateeg & Partner

Klaas van de Ketterij

Content creator & Partner

Martine van der Peijl

Vormgever & Animator

Andrea Zandee

Vormgever & Fotograaf

Anja Michielsen

Productie & kantoormanager