Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Wij maken Jouw bedrijfsfilm in Zeeland

Laat een bedrijfsfilm maken.

Maak jouw bedrijf
zichtbaar in Zeeland

Heb je een bedrijf in Zeeland en interesse om een bedrijfsfilm te laten maken? Origin Marketing helpt jou graag verder! Een bedrijfsfilm is een effectieve manier om jouw doelgroep kennis te laten maken met je bedrijf en een prima medium om je boodschap over te brengen. Wij zijn goed in het maken van bedrijfsfilms en video’s, we hebben inmiddels vele jaren ervaring. 

Zullen we verder kennismaken? We zijn benieuwd naar jouw ideeën!

De voordelen van een bedrijfsfilm voor jouw onderneming

Ben je ondernemer in Zeeland, of ben je bestuurder van een organisatie? Dan levert het laten maken van een aansprekende bedrijfsfilm of bedrijfsvideo je veel op. Door video kun je snel en op een mooie manier het hele verhaal van jouw bedrijf of organisatie visueel en meeslepend vertellen. Zo laat je een blijvende indruk achter bij jouw doelgroep. Het is een krachtige manier om jouw missie en visie over te brengen aan jouw klanten. Een bedrijfsfilm helpt de merkidentiteit van jouw bedrijf of organisatie te versterken. Ook bevorderd het de betrokkenheid van zowel de klanten als de werknemers. Door het maken van leuke video’s en aansprekende filmpjes kun je werken aan je naamsbekendheid, nieuwe klanten werven en zelfs nieuw personeel aantrekken. De video’s kun je plaatsen op social media, je website, maar ook live laten zien bij meetings me klanten of bij seminars. Kortom, een bedrijfsvideo is een mooie marketingtool die jouw boodschap overbrengt op jouw doelgroep. Laat je bedrijf opvallen! 

Bekijk ons laatste werk hieronder!

Fotografie commercial Origin Media
Film

Video’s en foto’s voor Rijkswaterstaat

Origin Marketing is alweer een hele tijd de vaste video- en fotografiepartner voor Bereikbaar Zeeland, een project van Rijkswaterstaat. Binnen dit project is RWS allerlei bruggen en sluizen Zeeland aan het renoveren. Wij volgen deze projecten met onze camera’s en

Lees verder »
Drone

Nieuwe bedrijfsfilm voor Zeeuws energiebedrijf EP NL

Voor EP NL, waarvan PZEM onderdeel van is, een bekende energiebedrijf van Zeeland, hebben we een mooie bedrijfsfilm gemaakt. Origin Marketing is gespecialiseerd in het creëren van meeslepende bedrijfsfilms. Bekijk hieronder het resultaat van een mooi project: de nieuwe corporate

Lees verder »
Memorial 40-45 Kapelle, museum binnen
Film

Zeven musea in Zeeland in beeld

In onze nieuwste serie voor Museum TV hebben we weer een aantal mooie mini-documentaires mogen maken van verschillende musea in Zeeland. Met een reeks mini-documentaires en trailers brengen we de verhalen en mensen achter de musea tot leven. We doorkruisten

Lees verder »
Klaas-van-de-Ketterij-Vlissingen-Origin-Media-Video-Productei-Drone-beelden-fotografie-filmpje-bedrijfsfilm-Zeeland

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jou idee!

Klaas van de Ketterij

Eigenaar en filmwizzard

Op veel plaatsen inzetbaar

Voor je website, social media en campagnes...

Waarom kiezen voor Origin Marketing?

Een goede bedrijfsfilm laten maken in Zeeland kost vast veel geld. Dat horen we vaak. Maar Origin Marketing werkt voor veel verschillende budgetten. We luisteren eerst naar jouw idee en ook naar jouw budget. Geven advies, ontwikkelen een plan en gaan produceren. De kosten van de meeste bedrijfsfilms die wij maken liggen tussen de € 2000,- en € 5000,- euro. Als je kiest voor Origin Marketing om jouw bedrijfsfilm in Zeeland te maken, dan kies je voor een professioneel videoproductiebedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het maken van bedrijfsfilms. We hebben creatieve professionals, videoapparatuur, drones en montagesoftware. We ontzorgen jouw als klant en werken samen. We zetten jouw boodschap om in impactvolle en indrukwekkende bedrijfsvideo’s.

Het proces van een bedrijfsfilm laten maken

Elke klant en elk project is uniek. We hebben daarom ook geen standaard aanpak. We houden van persoonlijk contact, samenwerken en verbinden. Dus aan het begin van het proces maken we eerst persoonlijk kennis met jou. We luisteren naar je ideeën en stellen vragen. Natuurlijk vertellen we iets over onszelf en laten we wat van ons werk zien, maar niet te lang, want het draait om jou. We stellen vast wat je wilt vertellen en aan wie. Ook bespreken we je budget. Daarna maken we, samen met jou, een plan voor het maken van de video. Dus het verhaal, het script, wie doet wat en wanneer. Tijdens de opnames nemen we het nodige beeld en geluid op. Onze professionals weten precies welke beelden en geluiden ze nodig hebben om een professionele bedrijfsfilm te maken die past bij jouw merkidentiteit en doelstellingen. Na de opnames gaan we de film monteren en maken we een daadwerkelijk eindproduct. Ook besteden we aandacht aan de nabewerking van het beeld, de kleuren en het geluid. Zodra een eerste versie klaar is, kun je deze bekijken en eventuele aanpassingen doorgeven. Daarna helpen we bij de lancering van de video en zo helpen we jou bij het vertellen van jouw verhaal!

Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een commercial, dronevideo’s of professionele fotografie. Origin Marketing helpt jou!

Origin Marketing is actief voor klanten in Vlissingen, Middelburg, Terneuzen, Goes en natuurlijk in heel Nederland.

Opnames campagne film ChristenUnie Zeeland

Drone opnames

Het maken van dronebeelden, opnames vanuit de lucht, is niet meer weg te denken. De dronepiloot, Klaas van de Ketterij van Origin Marketing, is in het bezit van de benodigde EU dronebewijzen A1/A3 + A2, een drone-opleiding, jaren vliegervaring en een verzekering. Er worden bijna altijd dronebeelden toegepast in onze bedrijfsfilms en informatievideo’s.
Bekijk hier meer informatie en voorbeelden.

Timelapse opnames

Ook de timelapse is een recente tool in onze gereedschapskist. Een timelapse maak je door een camera gedurende een langere periode opnames te laten maken vanaf eenzelfde punt. Vervolgens worden alle beelden achter elkaar gezet en versneld afgespeeld. Dit geeft een grappig effect. Zo kun je bijvoorbeeld op een unieke manier een bouwproject laten zien ‘groeien’. We gebruiken timelapse-opnames voor veel van onze projecten!