Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Commercials voor woonboulevard de Mortiere in Middelburg

De winter, zomer, herfst en lente zien er allemaal anders uit. Niet alleen het weer is anders, de natuur is anders en wat we doen is anders. Wij hebben voor Woonboulevard de Mortiere in Middelburg in elk seizoen het afgelopen jaar een commercial opgenomen. Het doel van deze commercials is om de woonboulevard in video te laten zien!

Voor de reeks video’s hebben we de productie, script, opnames en montage zelf gedaan. We zijn samen met figuranten op pad gegaan om bij verschillende winkels te laten zien hoe de woonboulevard in Middelburg eruit ziet. Familie de Visser komt in elke video voor en beleeft elke seizoen op de woonboulevard in Middelburg.

Fotografie commercial Origin Media
Een kijkje achter de schermen bij de opnames

Het zijn korte commercials geworden waarbij is gefilmd in verschillende winkels. Op deze manier is er een beeld gekomen van wat voor winkels er zijn op de woonboulevard in Middelburg. Er is gekozen om een persoonlijke en huiselijke sfeer neer te zetten in de video’s. Het zijn korte, grappige en herkenbare video’s geworden die de kijker een warm en herkenbaar beeld geven van de woonboulevard de Mortiere.

Wil jij ook zulke leuke reclame video’s hebben? Dan kunnen wij je verder helpen. Neem contact met ons op!