Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuwe bedrijfsfilm voor Zeeuws energiebedrijf EP NL

Voor EP NL, waarvan PZEM onderdeel van is, een bekende energiebedrijf van Zeeland, hebben we een mooie bedrijfsfilm gemaakt. Origin Marketing is gespecialiseerd in het creëren van meeslepende bedrijfsfilms. Bekijk hieronder het resultaat van een mooi project: de nieuwe corporate movie van EP NL.

Samenwerking, daar draait het bij ons om bij het maken van een bedrijfsfilm, want de hele productie begint altijd met een goed verhaal. We hebben samen met de communicatiemedewerkers van EP NL eerste een script en voice-over bedacht. Vervolgens hebben we dit verhaal omgezet in de beelden, de opnames ingepland en alles gefilmd.

Deze film leende zich prima voor het maken van indrukwekkende dropshots. Vooral de opnames van de imposante energiecentrales op de Maasvlakte en in het Sloegebied in Vlissingen zijn mooi gelukt. Vanuit de lucht zie je de industriële kracht en innovatie van EP NL. Naast de luchtopnames hebben we ook binnen gefilmd in de Sloecentrale in Vlissingen, een moderne gasgestookte energiecentrale die cruciaal is voor de regio en zeer nodige voor de energietransisitie.

EP Nederland is een energiebedrijf, gevestigd in Zeeland, dat gespecialiseerd is in energieopwekking, duurzame energie en handel. Naast opnames van de energiecentrales van EP NL, hebben we ook gefilmd op het hoofdkantoor in Middelburg. Vooral de shots van de tradevloer zijn interessant. Hier werken de medewerkers van EP NL met geavanceerde systemen om zo efficient en voordelig mogelijk energie in te kopen voor hun klanten.

Omdat EP NL een internationaal georiënteerd bedrijf is, hebben we de film voorzien van een professionele Engelse voice-over. Tijdens de opnames hebben we uiteraard gefocust op de menselijke kant van het bedrijf, door zoveel mogelijk personen in beeld te brengen.

Dronefoto van de Sloecentrale in Vlissingen.
Dronefoto van de Sloecentrale in Vlissingen.

Bij Origin Marketing geloven we dat een bedrijfsfilm laten maken meer is dan alleen het vastleggen van beelden. Het gaat om het het verhaal. Wat wil jij vertellen? Wat is de boodschap en wie is de doelgroep? Daar zoeken we samen met onze klant naar. En dan bedenken we een verrassende en passende manier om dat verhaal op een professionele manier te vertellen.

Origin Marketing is een echt Zeeuws bedrijf, met ons kantoor in het hart van Zeeland, Vlissingen, is Origin Marketing jouw ideale partner voor het maken van bedrijfsfilms die een blijvende indruk achterlaten. Laat ons jouw verhaal vertellen op een manier die uw doelgroep zal raken en motiveren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen via de kracht van visuele storytelling.