Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Bedrijfsfilm laten maken in Zeeland

Laat een bedrijfsfilm maken.

Maak jouw bedrijf
zichtbaar in Zeeland

Bedrijfsfilm laten maken in Zeeland? Een video waarmee je echt indruk maakt en er ook echt uitspringt voor potentiële nieuwe klanten? Dan zijn we je graag van dienst! Het maken van bedrijfsfilms is onze specialiteit. Vanuit Vlissingen, Zeeland werken wij aan interessante bedrijfsfilms voor klanten uit Zeeland en de rest van Nederland.

De bedrijven waarvoor we werken maken kennis met onze uitgebreide service en begeleiding tijdens het hele proces. We geloven echt in persoonlijk contact en dus start het traject altijd met een een persoonlijk intakegesprek waarin we in overleg met de opdrachtgever de boodschap van de video bedenken en vormgeven in een script.

Een bedrijfsfilm op maat

Origin Marketing beschikt over professionele film-, geluid- en lichtapparatuur. Denk aan meerdere professionele camera’s, (multi-cam opdrachten zijn geen probleem), vele statieven, gliders, drones, professionele microfoons, verschillende LEDlampen en andere verlichting.  Het is ook mogelijk om drone opnames te maken. Drones zijn natuurlijk uitermate geschikt voor prachtige overzichtshots van je bedrijf of werkplaats. Ook binnen vliegen is mogelijk. Na de opnames, zorgen we voor een mooie montage van de film en met kleurbewerking en audiodesign zorgen we voor een prachtig eindresultaat dat precies het juiste beeld geeft van jouw bedrijf.

We bieden uiteenlopende bedrijfsfilms aan, geen film is hetzelfde. We leveren dan ook echt maatwerk. Wil jij een bedrijfsfilm in Zeeland laten maken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk ons portfolio of Youtube kanaal voor allerlei materiaal wat we voor andere Zeeuwse klanten hebben gemaakt.

Fotografie commercial Origin Media
Klaas-van-de-Ketterij-Vlissingen-Origin-Media-Video-Productei-Drone-beelden-fotografie-filmpje-bedrijfsfilm-Zeeland

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jou idee!

Klaas van de Ketterij

Eigenaar en filmwizzard

Op veel plaatsen inzetbaar

Voor je website, social media en campagnes...

Waarom een bedrijfsfilm in Zeeland laten maken?

Een bedrijfsfilm is een krachtige manier om te communiceren. Met film zul je sneller de aandacht pakken van klanten. Een creatieve video valt dan ook sneller op tussen de vele content die al op het internet staan. En ook zoekmachines beoordelen tegenwoordig ook video’s. Het is dus ook voor de SEO van je website interessant om een bedrijfsfilm te vertonen op je site. Ook verhoogt het de geloofwaardigheid van je bedrijf. Klanten hebben door een bedrijfsfilm een snel kijkje achter de schermen, zien je gebouw, werkplaats, personeel en jouzelf. Dat wekt vertrouwen. 

Een bedrijfsfilm inzetten op verschillende media

Wat klanten vaak vergeten is dat een bedrijfsfilm op veel manieren in gezet worden voor de PR van een bedrijf. Natuurlijk plaatsen we de video op je website, maar ook op Social media, als LinkedIn of Facebook is het een grote aandachttrekker. Gebruikers van social media kijken liever een video, en zullen deze sneller delen dan statische content als foto’s en tekst. Daarnaast kan de video ook campagne matig gebruikt worden of op beurzen en wat denk je van een film in je showroom?

Een bedrijfsfilm laten maken in Zeeland is een goede keuze als jij je bedrijf op de kaart wilt zetten.

Opnames campagne film ChristenUnie Zeeland

Drone opnames

Het maken van dronebeelden, opnames vanuit de lucht, is niet meer weg te denken. De dronepiloot, Klaas van de Ketterij van Origin Marketing, is in het bezit van de benodigde EU dronebewijzen A1/A3 + A2, een drone-opleiding, jaren vliegervaring en een verzekering. Er worden bijna altijd dronebeelden toegepast in onze bedrijfsfilms en informatievideo’s.
Bekijk hier meer informatie en voorbeelden.

Timelapse opnames

Ook de timelapse is een recente tool in onze gereedschapskist. Een timelapse maak je door een camera gedurende een langere periode opnames te laten maken vanaf eenzelfde punt. Vervolgens worden alle beelden achter elkaar gezet en versneld afgespeeld. Dit geeft een grappig effect. Zo kun je bijvoorbeeld op een unieke manier een bouwproject laten zien ‘groeien’. We gebruiken timelapse-opnames voor veel van onze projecten!