Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Bedrijfsfilm in Zeeland

Origin Marketing maakt professionele bedrijfsfilms door heel Zeeland en ook daarbuiten. We zijn gespecialiseerd in het bedenken en produceren van allerlei video’s en ook drone-opnames bieden wij aan. Een bedrijfsfilm in Zeeland kan veel betekenen voor je bedrijf of organisatie.

Video’s zijn breed inzetbaar. Voor reclame en werving, maar ook om jouw producten of bedrijfsprocessen zichtbaar te maken of je bedrijf zichtbaar te maken op een beurs. Origin Marketing maakt voor verschillende Zeeuwse bedrijven en winkels korte en lange video’s, bijvoorbeeld voor gebruik op website of verspreiding via Facebook en andere social media. We werken uiteraard voor een zeer aantrekkelijk tarief.

Video is een krachtig medium om gevoel, informatie en beeld te combineren en zo jouw bedrijf, organisatie, product of evenement goed op te laten vallen in het medialandschap. Uit onderzoek blijkt dat 83% van de Nederlanders zo nu en dan online video’s kijkt, de tweede zoekmachine op internet is YouTube en voorspeld wordt dat ruim 75% van al het internetverkeer in 2018 video zal zijn. Kortom genoeg aanleiding om aan videoproducties te denken als informatiemiddel of reclame voor jouw bedrijf.

Het maken van dronebeelden, opnames vanuit de lucht, doen we natuurlijk ook. We passen de beelden regelmatig toe in onze bedrijfsfilms en informatievideo’s. Bekijk hier meer informatie en voorbeelden. We zijn in het bezit van de benodigde vergunningen (ROC-light, ontheffing speciaal-BvL en RPA-L en verzekering).

Bedrijfsfilm-in-Zeeland-Klaas-van-de-Ketterij-Drone-opnames-Walcheren-Origin-Media-bedrijfsfilms