Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Marketing met klanten ervaringen

Tevreden klanten zijn misschien wel je beste marketingtool. Als wandelende reclameborden kunnen ze iedereen enthousiast maken over jouw bedrijf. Maar ook via de website of social media kun je tevreden klanten laten spreken. Bijvoorbeeld door een mooie krantenvideo. Origin Marketing heeft voor de Nederlandse Obesitas Kliniek een aantal klanten video’s gemaakt. Ook maakten we professionele foto’s, we deden een interview over de ervaringen van de klant en werkten dat uit in een artikel, bruikbaar voor de website of social media. Ook verzorgden we de vormgeving van verschillende advertorials. Deze gecombinatie van producten levert een compleet pakket die ingezet kan worden voor de online en offline marketing van NOK.

Filmen van klanten ervaringen

Een klanten ervaringsvideo is een krachtige manier om de impact van de behandelingen bij de Nederlandse Obesitas Kliniek te laten zien. Voor dit project hebben we een cliënt gevolgd die haar persoonlijke verhaal deelt. Het filmen van deze ervaringsvideo was een zorgvuldig proces, want een authentieke en sfeervolle weergave van de client en haar ervaringen zijn uiteraard erg belangrijk. Door echte mensen te portretteren komt het verhaal geloofwaardig over en zorgen we voor een betrouwbare review van de diensten van NOK. De film spreekt de kijker aan, zij of hij kan zich verplaatsen in de klant, dus tegelijkertijd versterkt dit de geloofwaardigheid van de kliniek.

Een interview en professionele fotografie

Voor deze film productie leggen we een interview vast. Deze monteren we uiteraard in een hoogwaardige video. Maar werken het ook uit in verschillende teksten die bruikbaar zijn voor verschillende advertorials. We maakten ook foto’s die bruikbaar zijn voor online of offline publicatie. De foto’s dienen niet alleen als visuele ondersteuning voor de video en het artikel, maar kunnen ook losstaand gebruikt worden voor diverse marketingdoeleinden. Het interview met de cliënt resulteerde in een inspirerend artikel dat haar verhaal op een authentieke manier vertelt. Het artikel biedt waardevolle inzichten in haar ervaringen met de Nederlandse Obesitas Kliniek en onderstreept de effectiviteit van de behandelingen.

Natuurlijk hoort bij dit pakket ook een strakke vormgeving, geheel volgens de huisstijlregels van de klant. We hebben een visueel aantrekkelijke lay-out gecreëerd, met een aansprekende title, die de aandacht van de lezer trekt en hen uitnodigt om meer te weten te komen over de Nederlandse Obesitas Kliniek. De combinatie van sterke visuals, persoonlijke verhalen en informatieve inhoud zorgt voor een effectieve advertorial die zowel online als in printmedia ingezet kan worden.

Een compleet marketingpakket

De film, teksten en foto’s die we voor de Nederlandse Obesitas Kliniek hebben geproduceerd, vormen een compleet marketingpakket. Deze materialen kunnen flexibel ingezet worden voor online platforms, zoals de website en social media, maar ook voor traditionele media zoals advertenties in kranten en magazines. Door deze integrale aanpak zorgen we ervoor dat de boodschap van de Nederlandse Obesitas Kliniek op een consistente en impactvolle manier wordt gecommuniceerd.

Wil jij ook aan de slag met marketing doormiddel van klantenverhalen of de ervaringen van klanten op beeld of tekst laten vastleggen? Voor ervaringsvideo’s, klanten films, fotografie en het schrijven van een goed verhaal kun je Origin Marketing terecht. Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op met Origin Marketing en ontdek hoe wij jouw verhaal kunnen vertellen.