Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Jou event in beeld? Laat een aftermovie maken!

Zeer regelmatig maken we aftermovies van evenementen in Zeeland of daarbuiten. Zo’n film is een perfect middel om jouw event vast te leggen. Sfeer, inhoud en hoogtepunten worden zorgvuldig in beeld gebracht. Of het nu gaat om een groot event, een beurs of een intieme bijeenkomst, wij zorgen ervoor dat de hoogtepunten van jouw evenement op een sfeervolle manier worden vastgelegd en gepresenteerd. Laatst hebben we twee aftermovies gemaakt die we graag met jullie delen natuurlijk. Misschien krijg je inspiratie!

Aftermovie van de klederdrachtendag in Westkapelle

Voor de Klederdrachtendag van museum Het Polderhuis in Westkapelle hebben we een sfeervolle aftermovie gemaakt die de rijke cultuur en tradities van de streekdrachten van Zeeland prachtig in beeld brengt. We maakten gebruik van diverse filmtechnieken zoals drones voor luchtbeelden, GoPro’s voor dynamische shots, en een ‘gewone’ camera voor close-ups en interviews. Onze dronebeelden geven een uniek perspectief op de locatie, terwijl de interviews met deelnemers en bezoekers een persoonlijk tintje toevoegen aan de video. Timelapses werden ingezet om de drukte en levendigheid van het evenement te laten zien, wat resulteerde in een boeiende en dynamische aftermovie.

Aftermovie van de Kerkenbeurs in Houten

Bij de Kerkenbeurs in Houten lag onze focus op het vastleggen op het diverse aanbod van deze beurs. De kerkenbeurs is een kleine vakbeurs voor bestuurders en beheerders van kerken. Door middel van een combinatie van camera’s, dronebeelden, en GoPro’s konden we de verschillende stands, workshops en lezingen op een levendige manier vastleggen. Interviews met exposanten en bezoekers geven inzicht in de waarde en impact van de beurs. De timelapse-opnamen tonen de opbouw en het verloop van de dag, wat een indrukwekkend beeld geeft van de dynamiek van het evenement. Deze aftermovie laat duidelijk zien hoe een goed georganiseerd evenement eruitziet en wat het te bieden heeft.

Waarom een aftermovie laten maken?

Waarom zou je eigenlijk een aftermovie laten maken van jouw evenement in Zeeland of daarbuiten? De belangrijkste reden is dat je niet alleen tijdens je event mensen bereikt, maar ook ver daarna. Dat maakt het een krachtig marketinginstrument voor het event nu, maar ook voor toekomstige evenementen. Beelden uit de aftermovie kunnen natuurlijk gemakkelijk weer op een andere manier ingezet worden voor de online marketing van een volgende beurs, event of festival. Daarin kun je de sfeer, de hoogtepunten en unieke aspecten van jouw event goed laten zien. Daarnaast is het ook een prachtige herinnering van bezoekers en deelnemers, die deze ook graag zullen delen via social media. Dat levert veel bereik op. Een aftermovie kan op verschillende platforms worden gedeeld, van sociale media tot uw eigen website, wat de zichtbaarheid en het bereik van uw evenement vergroot.

Variëteit in mogelijkheden

Bij het maken van een aftermovie gebruiken we vaak een breed scala aan filmtechnieken om uw evenement op de best mogelijke manier vast te leggen. Onze drone levert adembenemende luchtbeelden, terwijl gewone camera’s en GoPro’s zorgen voor veelzijdige en dynamische shots. Interviews zorgen voor inhoud en bijvoorbeeld een timelapses of het werken met een slider zorgt voor een dynamische film.

Ben jij opzoek naar een mooie aftermovie? Laten we kennismaken. Neem contact op met Origin Marketing. We zijn benieuwd naar jouw ideeën!