Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Vliegen door de lucht

Een goed beeld kun je vastleggen van voor, van de zijkant en natuurlijk van boven. Dit kun je op verschillende manieren doen, door er boven te staan, een ladder te pakken of een kraan. Maar je kunt natuurlijk ook drone opnames maken. Met een drone kun je vliegen door de lucht. Met drone beelden kun je heel veel meer laten zien.

Met een drone kun je zowel foto’s als video’s maken. Je kunt overal wel drone beelden van maken: van een natuurgebied, een evenement, een bouwplaats, je bedrijf, een stad, een park of actie. Wel moet je altijd oppassen want je mag niet overal filmen en je moet de juiste papieren hebben. En voor sommige gebieden moet je toestemming vragen.

Drone-Klaas-van-de-Ketterij-Filmen-Drone-Opnames-Bedrijfsfilm-Zeeland-Origin-Media

Voor het maken van opnames met de drone moet je wel goed kunnen vliegen. Je moet natuurlijk stabiel blijven om zo mooi mogelijke beelden te maken. Je hebt ook te maken met de wind. Met teveel wind kun je helaas ook niet vliegen. In Zeeland moet je daarom echt de juiste momenten uitkiezen, want hier waait het best wel regelmatig. En gelukkig kan de drone zeker wel tegen wat wind.

Drone beelden kun je ook gebruiken op verschillende manieren. Zo is het heel leuk om beelden van je bedrijfspand of van de dienst die je levert in je bedrijfsvideo te doen. Daarnaast kun je korte drone beelden gebruiken op social media of op een banner op de website. Zo kun je dezelfde beelden op meerdere manieren gebruiken. Het maken van drone beelden zijn heel waardevol. Hieronder zie je een video met drone beelden die wij gemaakt hebben.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.