Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Drone opnames maken het verschil voor jouw film!

Er zijn diverse manieren om een goed beeld vast te leggen: vanaf de voor- en zijkant en natuurlijk ook van bovenaf. Dit kun je natuurlijk met een vliegtuig doen, of misschien met een JIB of Crane, maar de mooiste en misschien wel gemakkelijkste manier is door het maken van Drone-opnames. Met een drone kun je gemakkelijk overal heen vliegen en beelden maken vanuit een heel ander perspectief.

Drone-opnames bieden de mogelijkheid om zowel foto’s als video’s te maken van vrijwel alles: een natuurgebied, een evenement, een bouwplaats, je bedrijf, een stad, een park of zelfs acties. Het is wel belangrijk om hierbij te vermelden dan je niet overal mag vliegen. Sowieso heb je een certificaat nodig en voor sommige gebieden een ontheffing. Wij zijn in het bezit van EU dronebewijzen A1/A3 + A2, een drone-opleiding, jaren vliegervaring en een verzekering.

Drone-Klaas-van-de-Ketterij-Filmen-Drone-Opnames-Bedrijfsfilm-Zeeland-Origin-Media

Om opnames te maken met een drone is het belangrijk dat je goed kunt vliegen. Er moeten natuurlijk mooie stabiele shots gemaakt worden om zo de mooiste beelden te kunnen vastleggen. Daarnaast speelt de wind een rol, want als er te veel wind is kan dat het vliegen onmogelijk maken. In Zeeland waait het altijd, dus enige kennis van het gebied en op het goede tijdstip vliegen is wel belangrijk. Origin Marketing zit in Vlissingen en is dus erg flexibel inzetbaar als het gaat om dronebeelden maken in Zeeland.

Er zijn diverse manieren waarop je gebruik kunt maken van drone-beelden. Het is bijvoorbeeld een leuke toevoeging aan je bedrijfsvideo om beelden te tonen van je bedrijfspand of van de dienst die je aanbiedt. Ook kun je korte drone-beelden plaatsen op social media of op de banner van je website. Zo kun je dezelfde beelden op meerdere manieren gebruiken. Het maken van drone-beelden kan daarom van grote waarde zijn. Bekijk hieronder een video met drone-beelden die we hebben gemaakt.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.