Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Bedrijfsfilm met drone-beelden in Zeeland?

Jouw verhaal vertelt

in een sfeervolle bedrijfsfilm

Bij Origin Marketing uit Vlissingen (Zeeland) kun je terecht voor professionele bedrijfsfilms, video’s en productfilms. Een bedrijfsfilm laten maken met drone-opnames behoort tot één van de mogelijkheden.

Heb jij een bedrijf in Zeeland en overweeg je om een bedrijfsfilm te laten maken? Wij helpen je graag met het produceren en actief inzetten van een bedrijfsvideo of productfilm.  

 

Origin Marketing is een nuchter Zeeuws communicatiebureau  Wij maken in goed overleg met jou een professionele en breed inzetbare bedrijfsfilm, video, aftermovie of productfilm.  Natuurlijk kan de video versterkt worden met drone-opnames, waardoor jouw bedrijf letterlijk van een andere kant belicht wordt en het een prachtige optie is om je aanbod te promoten.

Video: Een krachtig medium!

Video is een krachtig medium om gevoel, informatie en beeld te combineren. Op die manier laat je jouw bedrijf, organisatie, product of evenement goed opvallen in het medialandschap. Uit onderzoek blijkt dat 83 procent van de Nederlanders online video’s kijkt. Veel mensen – ook ondernemers – weten niet dat YouTube de tweede zoekmachine op internet is en daardoor een belangrijke factor om rekening mee te houden. In 2018 bestond 84 procent van het internetverkeer uit video. Kortom, genoeg aanleiding om aan videoproducties te denken als informatiemiddel of reclame voor jouw bedrijf. 

Klaas-van-de-ketterij-fotograaf-Origin-Media-Roggeplaat-Oosterschelde-Boskalis-bedrijfsfotografie-in-Zeeland

Verschillende vormen van films en video's die wij leveren

Bedrijfsfilms
Productfilms
informatiefilms

Commercials
vlogs
Social media video's

Documentaires
Sponsorwerving
Campagnefilms

Prachtige Drone-opnames van jouw bedrijf

Ook voor het maken van dronebeelden, opnames vanuit de lucht, kun je bij Origin Marketing terecht. Wij verzorgen al jaren professionele dronebeelden voor verschillende organisaties en klanten. Hiermee hebben we een enorme ervaring opgebouwd in het maken van mooie, bruikbare shots en met het inpassen van deze shots in diverse soorten video’s.

Natuurlijk is het ook mogelijk om luchtfoto’s te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een overzichtsfoto van je bedrijf, evenement, huis of camping die je kunt gebruiken op jouw website, een flyer of magazine. We passen de beelden regelmatig toe in onze bedrijfsfilms en informatievideo’s. Bekijk hier meer informatie en beelden.

Bekijk ook eens de informatievideo over de ontwikkeling van de Hedwige-Prosperpolder in opdracht van het NIOZ. Een ander goed voorbeeld is de informatiefilm voor de gemeente Noordwijk.

Dus ben je op zoek naar een professioneel bedrijf dat drone-opnames kan maken van jouw bedrijf of evenement? Origin Marketing zorgt voor een uniek kijkje van bovenaf en is in Zeeland gevestigd. Wij zijn bovendien in het bezit van alle benodigde vergunningen (ROC-light, ontheffing speciaal-BvL en RPA-L en verzekering).

Bedrijfsfilm-in-Zeeland-Klaas-van-de-Ketterij-Drone-opnames-Walcheren-Origin-Media-bedrijfsfilms

Bekijk onze avonturen en

laat je inspireren!

Film
Ivo van der Velde

Marketing met klanten ervaringen

Tevreden klanten zijn misschien wel je beste marketingtool. Als wandelende reclameborden kunnen ze iedereen enthousiast maken over jouw bedrijf. Maar ook via de website of social media kun je tevreden klanten laten spreken. Bijvoorbeeld door een mooie krantenvideo. Origin Marketing

Lees verder »
AftermovieWestkapelle
Film
Klaas van de ketterij

Jou event in beeld? Laat een aftermovie maken!

Zeer regelmatig maken we aftermovies van evenementen in Zeeland of daarbuiten. Zo’n film is een perfect middel om jouw event vast te leggen. Sfeer, inhoud en hoogtepunten worden zorgvuldig in beeld gebracht. Of het nu gaat om een groot event,

Lees verder »
Film
Klaas van de ketterij

Video’s en foto’s voor Rijkswaterstaat

Origin Marketing is alweer een hele tijd de vaste video- en fotografiepartner voor Bereikbaar Zeeland, een project van Rijkswaterstaat. Binnen dit project is RWS allerlei bruggen en sluizen Zeeland aan het renoveren. Wij volgen deze projecten met onze camera’s en

Lees verder »
Klaas-van-de-Ketterij-Eigenaar-Origin-Media

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Klaas van de Ketterij

Eigenaar en filmwizzard