Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Drone opnames laten maken in Zeeland?

De drone Specialist van Zeeland

Denk je erover om professionele drone opnames in Zeeland of omgeving te laten maken van jouw bedrijf of evenement? Een dronefilm van Origin Marketing zorgt voor een uniek kijkje van bovenaf. Prachtige vergezichten, skylines, van pal bovenaf of juist glijdend langs de zijkant, met een dronevideo bekijk je het letterlijk vanuit een andere hoek. Dankzij de moderne techniek is het maken van luchtbeelden – want dat zijn het natuurlijk – een stuk voordeliger geworden. Voor de prijs hoef je het laten maken van een dronefilm dan ook niet te laten. Daarnaast zijn wij in het bezit van EU dronebewijzen A1/A3 + A2, een drone-opleiding, jaren vliegervaring en een verzekering.

Verschillende toepassingen van drone opnames

Luchtbeelden
Reclame
Aftermovie

Luchtfoto's
bedrijfsfilms
Tv-producties

Overzicht
eventementen
Films en documentaires

Dronevideo’s breed toepasbaar

De drone-opnames worden steeds meer toegepast in bijvoorbeeld bedrijfsfilms en informatievideo’s. Een unieke, mooie en bruikbare tool in de gereedschapskoffer van onze filmmaker. En breed toepasbaar voor de klant, want de shots zijn op verschillende manieren toe te passen en daardoor meer dan eens te gebruiken. Met het laten maken van drone-opnames breid je de mogelijkheden om je bedrijf of evenement op de kaart te zetten dan ook enorm uit.

Creatief inzetten van droneshots

Al jaren verzorgen wij dronevideo’s voor verschillende doeleinden en klanten. Hierdoor hebben we een flinke ervaring opgebouwd in het maken van mooie, bruikbare shots. En ook met het inpassen van deze shots in verschillende soorten video’s. Door het creatief inzetten van de gemaakte dronebeelden, helpen we jou ook aan nieuwe ideeën voor het promoten van je bedrijf of evenement. Wat denk je van het gebruiken van een dronevideo bij je socialmediacampagne? Ons team draagt op een enthousiaste manier creatieve ideeën aan.

Veiligheid voorop,

óók bij het maken van drone-opnames!

Natuurlijk zijn we in het bezit van de benodigde diploma’s en verzekeringen. Wel zo fijn dat je je over de veiligheid en regelgeving rond jouw dronevideo geen zorgen hoeft te maken. Wij zijn in het bezit van EU dronebewijzen A1/A3 + A2, een drone-opleiding, jaren vliegervaring en een verzekering.

Origin Marketing zorgt voor
een uniek kijkje van bovenaf.

Vlissingen-Drone-Zeeland-OriginMedia

Bekijk onze avonturen en

laat je inspireren!

Drone
Klaas van de ketterij

Nieuwe bedrijfsfilm voor Zeeuws energiebedrijf EP NL

Voor EP NL, waarvan PZEM onderdeel van is, een bekende energiebedrijf van Zeeland, hebben we een mooie bedrijfsfilm gemaakt. Origin Marketing is gespecialiseerd in het creëren van meeslepende bedrijfsfilms. Bekijk hieronder het resultaat van een mooi project: de nieuwe corporate

Lees verder »
Winterse drone foto en film van Origin Marketing, dronepiloot Klaas van de Ketterij
Drone
Klaas van de ketterij

Winterse droneplaatjes

Drone beelden maken in de Winter De winter is een seizoen dat ons vaak betovert met zijn bevroren landschappen, glinsterende sneeuwbedekking en een gevoel van pure magie. Voor drone-fotografen en -filmmakers biedt dit seizoen een unieke kans om adembenemende beelden

Lees verder »
Klaas-van-de-Ketterij-Vlissingen-Origin-Media-Video-Productei-Drone-beelden-fotografie-filmpje-bedrijfsfilm-Zeeland

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Klaas van de Ketterij

Eigenaar en dronepiloot