Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Projectfilm voor Boskalis: De Roggenplaat in de Oosterschelde op de gevoelige plaat

De Roggenplaat is een zandplaat in de Oosterschelde die langzaam haar zand kwijtraakt. Door de komst van de Oosterscheldekering en andere keringen stroomt het zand weg en komt het niet meer terug. Boskalis en Rijkswaterstaat hebben deze plaat in het najaar van 2019 met 1,4 miljoen kubieke meter zand opgespoten en zo ervoor gezorgd dat de plaat weer tientallen jaren mee kan. Wij als Zeeuwse media-avonturiers waren natuurlijk blij verrast dat wij dit project voor hen mochten filmen en fotograferen. Dit leverde een prachtige projectfilm op, bekijk de film hieronder. 

Origin Media mocht voor dit project de beelden voor Boskalis Nederland en Rijkswaterstaat verzorgen. Media-avonturiers Klaas en Margo zijn een aantal keer met hun camera’s de zee en de Roggeplaat opgegaan en hebben dit project van begin tot eind vastgelegd. Hierbij hebben zij de fotografie en film verzorgd. Bekijk hieronder wat behind-the-scènesbeelden.

We hebben hele toffe beelden kunnen maken voor deze projectfilm. Sommige daarvan zijn ook door andere media gebruikt. Ook minister Cora van Nieuwenhuizen was blij verrast door onze prachtige plaatjes.

Bekijk hier een artikel van minister Cora van Nieuwenhuizen
Bekijk hier een artikel van Omroep Zeeland

Wij als #MediaAvonturiers hebben onwijs genoten van dit toffe project. Soms hebben we door de modder geploeterd voor de beste shots, maar als we het eindproduct zien is het weer iets waar wij erg trots op zijn! 

Wil jij ook een projectfilm van een project dat je graag wilt vastleggen? Vraag dan naar de mogelijkheden.