Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuwe huisstijl en website voor Aquilias Advies

Origin Marketing heeft de merkidentiteit van Aquilias BV uit Arnemuiden getransformeerd met een frisse, nieuwe huisstijl en website. Als je een bedrijf in Zeeland hebt en op zoek bent naar inspiratie voor je eigen merkvernieuwing, dan is dit verhaal iets voor jou. Ontdek hoe een nieuw logo en een vernieuwde website een wereld van verschil kunnen maken.

Het Belang van een Sterke Huisstijl

Voor Aquilias BV realiseerden we dat een aantrekkelijke en herkenbare huisstijl cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Daarom hebben we een nieuw logo ontworpen dat de kernwaarden en de unieke identiteit van Aqulias weerspiegelt. Een goed doordachte huisstijl is meer dan alleen een visueel aantrekkelijk ontwerp; het vertelt jouw verhaal en versterkt je merk in de markt van Vlissingen en daarbuiten.

Na een kennismakingsgesprek met de klant, hebben we drie logo schetsen gemaakt (zie hieronder). De klant heeft hiervan één logo uitgekozen en die hebben we verder door ontwikkeld tot een huisstijl. De klant heeft het logo ontvangen in verschillende formaten, samen met een compacte huisstijl sheet, met fonts en kleurcodes. Op die manier kan hij het logo ook zelf toepassen en hanteren.

Een Nieuwe Website voor Een Nieuw Tijdperk

Nadat we het logo en de website hebben ontwikkeld zijn we begonnen aan de nieuwe website. We hebben gebouwd aan een digitale etalage waarin de klant op een eerlijke en professionele manier zichtbaar is op het internet, maar de site dient ook als een interactief platform waar klanten gemakkelijk informatie kunnen vinden en contact kunnen opnemen. Met een gebruiksvriendelijke interface, responsief design en SEO-geoptimaliseerde content, zorgen we ervoor dat Aquilias opvalt in het digitale landschap van Zeeland en ver daarbuiten.

Samenbrengen van Huisstijl en Website

De synergie tussen huisstijl en website is essentieel. Bij Aquilias Advies BV hebben we deze elementen naadloos geïntegreerd, waardoor het merk een consistente en boeiende ervaring biedt. Van kleurenpalet tot lettertype, elk aspect van de huisstijl is zorgvuldig overwogen om ervoor te zorgen dat het nieuwe logo en de website elkaar aanvullen en versterken.

Ben je geïnspireerd door de transformatie van Aqulias Advies BV en wil je jouw bedrijf in Vlissingen ook een frisse start geven? Neem contact op met Origin Marketing en laat ons jouw huisstijl en website naar een hoger niveau tillen. Jouw merkvernieuwing begint hier!