Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Websites

OP ZOEK NAAR EEN GOEDE WEBSITEBOUWER?

Origin Marketing maakt professionele websites in Zeeland en daarbuiten. Onze klanten zijn voornamelijk het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites die bij jou aansluiten qua budget en – wat nog belangrijker is – qua uitstraling.
Wij vinden dat een website de etalage is van jouw bedrijf. En die is superbelangrijk! Door jouw etalage een verzorgde en professionele uitstraling te geven – met de juiste content – weet de klant direct welke dienst of welk product ze bij jou kunnen afnemen. Op basis van die informatie besluit je websitebezoeker of hij verder wil met jou. Het is daarom belangrijk dat je etalage er aantrekkelijk én overzichtelijk uitziet. Je krijgt namelijk maar één kans om een eerste indruk te maken op een geïnteresseerde consument.

DE WEBSITE IS JOUW ETALAGE: LAAT HET ZIEN
Je website is niets meer dan een etalage langs de digitale snelweg. Het is dus zaak om jouw online presentatie goed op orde te hebben. Hier kun jij namelijk meteen een goede indruk van jouw bedrijf achterlaten. Investeren in een moderne website die de sfeer van jouw bedrijf ademt, is dan ook ontzettend belangrijk. Laat dit met een gerust hart over aan een professionele websitebouwer. Maak van je website het prachtige uithangbord van jouw bedrijf!

ZO WERKEN WIJ
Er komen veel zaken kijken bij een goede website. Denk aan goede en gerichte teksten, aansprekende afbeeldingen, een creatief ontwerp, een begrijpelijke menustructuur en natuurlijk zoekmachine-optimalisatie! Ons team verzorgt dit graag voor je. Wij snappen dat jij als ondernemer het liefst bezig bent met jouw product of dienst. Wíj werken het liefst samen met onze klanten. Op deze manier kunnen wij een website aanbieden die helemaal bij jouw bedrijf past en die uitstraalt waar jij voor staat. En die natuurlijk ook nog eens betaalbaar is.

Bereik-Effect-Origin-Media-Recalme-Bureau-Bereikeffect.nl

VERZORGING VAN DE JUISTE CONTENT
Content is één van de belangrijkste dingen als het gaat om websites. Met goede content word je beter gevonden in zoekmachines en komen er dus meer klanten op jouw website.
Maar wat zet je op jouw site? Wij bieden onze klanten een kant-en-klaar pakket aan. Denk aan fotografie, een bedrijfsfilm, goede SEO-teksten, en de juiste metatags. Maar je kunt ook voor ieder onderdeel apart kiezen. Interesse? Neem dan contact op.

Ook voor content voor je social media kun je natuurlijk bij ons terecht.

CASE #1

Aannemersbedrijf Wondergem

Voor Aannemersbedrijf Wondergem hebben we een hele nieuwe website gebouwd. Het is een duidelijke en overzichtelijke website geworden waarin je snel kan vinden wat ze doen en waar ze voor staan. Vooral rust en overzicht waren belangrijk. Bekijk hier de website. 

De website is jouw etalage: Laat het zien

Je website is niets meer dan een etalage langs de digitale snelweg. Het is dus zaak om jouw online presentatie goed op orde te hebben. Hier kun jij namelijk meteen een goede indruk van jouw bedrijf achter laten. Investeren in een moderne website die de sfeer van jouw bedrijf ademt, is dan ook ontzettend belangrijk. Laat dit met een gerust hart over aan een professionele website bouwer. Je website moet het prachtige uithangbord van jouw bedrijf zijn!

Onze werkwijze

Er komen veel zaken kijken bij een goede website. Denk aan goede teksten, aansprekende afbeeldingen, een creatief ontwerp, gerichte teksten, een begrijpelijke menustructuur en natuurlijk zoekmachine-optimalisatie! Ons team verzorgt dit graag voor je. Wij snappen dat jij als ondernemer het liefst bezig bent met jouw product of dienst. Wij werken het liefst samen met onze klanten. Op deze manier kunnen wij een website aanbieden die bij jouw bedrijf past en die uitstraalt waar jij voor staan.

CASE #2

Mens & Beweging

Voor Mens & Beweging  hebben wij een hele nieuwe website gemaakt. Zij hebben een praktijk voor fysiotherapie in Goes en geven diverse specialistische behandelingen. Hiervoor hebben wij een duidelijke stijl aangehouden en hebben we een overzichtelijke website gebouwd. Alle pagina’s zijn in dezelfde stijl ontworpen en zijn neutraal en rustig opgebouwd. De huisstijl kleuren komen terug op de diverse pagina’s en er is eenheid gecreëerd. De site is multifunctioneel opgesteld en via een chatbox functie kunnen patiënten makkelijk vragen stellen. Benieuwd naar de website? Bekijk de website hier.

Wij werken het liefst samen
met onze klanten

Origin Marketing

totaalpakket

VERZORGING VAN
DE JUISTE CONTENT

Content is één van de belangrijkste dingen als het gaat om websites. Met goede content wordt je beter gevonden in zoekmachines en komen er dus meer klanten op jouw website.
Maar wat zet je op jouw website? Wij bieden onze klanten een kant en klaar pakket aan. Denk aan fotografie, een bedrijfsfilm, goede SEO teksten, en de juiste metatags. Maar je kunt ook voor ieder onderdeel apart kiezen. Interesse? Neem dan contact op.

CASE #3

Begrafenisverzorging Minnaard

Voor Begrafenisverzorging Minnaard in Vlissingen hebben wij een nieuwe website gemaakt. Op deze website staat veel informatie, maar het is toch een rustige website geworden, doordat we voor de juiste structuur hebben gekozen. We hebben hier ook de fotografie van verzorgd, wat de website heel persoonlijk maakt. Benieuwd naar de website? Bekijk de website hier.

Nog een paar voorbeelden van mooie website klussen

Nikki-Molhoek-Origin-Media-communicatie-productie-tekst-schrijven-planning-projecten-social-mediaVlissingen

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Nikki Molhoek

Communicatie & websites