Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Hulp bij Social Media

Met je bedrijf op social media

Als bedrijf is het belangrijk om gebruik te maken van social media. Deze kanalen hebben een enorm groot bereik en als bedrijf zijnde is het dé manier om zichtbaar te zijn met je product of dienst.

Doordat er zoveel actieve gebruikers zijn op kanalen als Facebook, Instagram, LinkedIn of zelfs Snapchat, zijn er een aantal redenen waarom het inzetten van social media interessant is voor jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het vergroten van je naamsbekendheid en snelle interactie met je klanten. Jouw potentiële doelgroep is er te vinden en dit is de manier om ze te bereiken. 

Het beïnvloeden van koopgedrag of persoonlijke touch van jouw bedrijf laten zien is ook een reden waarom je met je bedrijf gebruik kan maken van deze kanalen. Ook zorgt het ervoor dat je hoger scoort in de zoekmachines, waardoor je nog beter vindbaar bent voor je doelgroep. En het is de perfecte manier om je marketing gericht in te zetten en wij helpen je hier graag bij.

Social-Media-Campagne-Maros-Ontwikkelen-Origin-Media

Onze pakketten BEVATTEN

Jaarkalender
Unieke content

Fotografie
Video

Inplannen
PEROONLIJK

Onze werkwijze

Social media werkt, daar zijn we zeker van, maar hoe moet je dat nou aanpakken? Dat is het punt waar wij inspringen. Wij maken een plan van begin tot eind, geheel naar jouw wens! En dat doen wij natuurlijk het liefst samen met jou. Wij vinden het belangrijk om een eerlijke en persoonlijke uitstraling te geven aan jouw online presentatie, waar jij trots op bent. Daarom is het belangrijk om goed samen te werken en zo tot een passende en mooie campagne te komen.

Don't use social media to impress people,
use it to impact people

Dave Willis

Een paar voorbeelden van onze posts

Nikki-Molhoek-Origin-Media-communicatie-productie-tekst-schrijven-planning-projecten-social-mediaVlissingen

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Nikki Molhoek

socials