Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Grafisch vormgeving

Grafisch vormgeving

Een magazine ontwerpen, een flyer opmaken of een boek opmaken dan heb je grafisch vormgeving nodig! Creatief bureau Origin Marketing heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bruikbare concepten en vormgeving voor het midden- en kleinbedrijf. Wij denken met jou mee en zetten jouw wensen en smaak om in een geschikt, praktisch en vernieuwend mediaproduct. Dat productieproces begeleiden en regelen wij van A tot Z.

Logo en huisstijl ontwerp

Een logo en huisstijl bepalen je algehele uitstraling naar de buitenwereld toe. Je wil een logo dat opvalt en dat je klant gelijk aan jullie doet denken. Wij ontwerpen een nieuw logo en huisstijl wat past bij jullie. Daarnaast zullen we verschillende voorbeelden ontwerpen zodat je de keuze hebt en luisteren we naar jullie wensen. 

Magazines

Voor verschillende bedrijven maken we magazines op. We doen de hele vormgeving en maken er echt een product van, zonder vormgeving kun je het niet tonen aan de klant. De opmaak maakt het magazine echt af. We brengen ook zelf elke maand een glossy uit in Arnemuiden en Nieuw-en Sint Joosland: De Arne Courant. Hierdoor weten we precies wat er allemaal bij komt kijken, bij het maken van een magazine. 

Folders en flyers

Sta je op een beurs en wil je reclame materiaal uitdelen? Wil je een opvallende en duidelijke flyer hebben? Of wil je een folder verspreiden in een bepaalde wijk of in heel Zeeland? Dan zit je bij ons goed. Wij kunnen de uiting opvallend en helemaal in stijl van jouw bedrijf of organisatie maken. Een folder kunnen we uitgebreider maken en in een flyer kunnen we de boodschap duidelijk en kort communiceren. Ook is het belangrijk om folders en flyers up to date te houden.

Advertenties

Een advertentie in de krant of op een website? Origin Marketing ontwerp het. Van een hele pagina advertentie tot een formaat van een visitekaartje, wij denken met jullie mee. Een online advertentie moet er weer anders uitzien dan een advertentie in de krant en zo kunnen we deze specifiek voor elk doel opmaken. 

We doen nog veel meer grafisch vormgeven. Zo kunnen we o.a. ook boeken opmaken of online items vormgeven. Heb jij vormgeef werk wat opgemaakt moet worden? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en dan helpen wij je verder.