Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Weer zichtbaar zijn

Je website is toch je visitekaartje en moet toch wel up to date zijn. Het nieuwe logo moet er op staan, het laatste nieuws moet nog kloppen en je moet natuurlijk wel doorlinken naar je Facebook en Instagram pagina’s. Je wil toch goed zichtbaar zijn. Daarnaast wil je ook gevonden worden door je doelgroep en door Google.

Voor begrafenisverzorging Minnaard hebben wij een hele nieuwe website gemaakt. Het bedrijf is overgenomen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. Met nieuwe foto’s, teksten en uitstraling. Bij deze website staat de persoonlijkheid centraal. Dit willen we ook laten terug komen in de foto’s en de teksten. Er is een hele nieuwe duidelijke structuur opgezet. Zo zijn de onderwerpen verdeeld onder drie belangrijke kopjes: Voorzorg, Begrafenis regelen en Nazorg. Op deze manier is alle nodige informatie voor de doelgroep makkelijk te vinden.

Paars is de kleur die in het logo terugkomt en ook in de huisstijl van de website. De kleur staat centraal op de website. Daarnaast zie je veel natuurlijke foto’s terug komen. Dit komt omdat bijna alle foto’s buiten zijn gemaakt. Hieronder zie je een aantal foto’s die gemaakt zijn voor de website. Klik hier om de website te bekijken.

foto-je-bedrijf-op-de-foto-zetten-Begrafenissen-fotografie-bedrijfsfotografie-zeeland-origin-media
foto-Henk-Jan-Minnaard-Bedrijfsfotografie-Je-Bedrijf-op-de-foto-zetten-fotografie-origin-media-zeeland

Weer helemaal nieuw en zichtbaar zijn is ook van toepassing op de website van Hof van Axel. De vorige website was niet meer van deze tijd. Daarom hebben wij een totaal nieuwe website gemaakt met een nieuwe uitstraling. We hebben voor deze website nieuwe teksten geschreven en foto’s gemaakt zodat de foto’s passen bij de stijl van de website. Het is een duidelijke site geworden waarbij de informatie is onder verdeeld onder diverse subkoppen. Daarnaast is er een nieuwspagina gemaakt waarop alle nieuwtjes en weetjes komen te staan.

We hebben verschillende foto’s gemaakt voor op deze website. Namelijk sfeerfoto’s en foto’s van het team en de boerderij. Ook bij deze website stond de persoonlijkheid centraal. Dit is goed terug te zien in de foto’s. Klik hier voor de website.

Wil jij ook een nieuwe website met nieuwe foto’s? Of ben je toe aan een nieuwe uitstraling en wil je video’s op je website? Neem dan contact met ons op en wij helpen je verder!