Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

December boekenmaand: Wij leverden twee boeken op

Eind december hebben we bij Origin Marketing niet één, maar twee bijzondere geschiedenis boeken geproduceerd en gedrukt, dus we stellen ze met trots aan jullie voor. Een boek vormgeven en laten drukken is altijd een hele klus en laat onze toewijding aan hoogwaardige vormgeving en drukwerk zien. Daarnaast brengen helpen we mee om fascinerende verhalen over de geschiedenis van de regio Walcheren en Zeeland te vertellen.

Boek 1: “Buiten Verwachting”

Dompel uzelf onder in de uitgebreide geschiedenis van Nieuw- en Sint Joosland met “Buiten Verwachting”, een pil van meer dan 900 pagina’s. Dit meesterwerk is geschreven door de lokale historicus René Hoebeke en bevat niet alleen een uitgebreide historische verkenning van het oude landbouwdorpje, maar ook een bijlageboek en vijf gedetailleerde kaarten van het dorp en de omliggende polders en landerijen.

Vormgeefster Martine bladert in het vuistdikke boek Buiten Verwachting van René Hoebeke. Origin Marketing verzorgde vormgeving en drukwerk.

Onze getalenteerde vormgeefster, Martine, heeft maandenlang nauw samengewerkt met de auteur om de perfecte opmaak te creëren. Origin Marketing heeft niet alleen gezorgd voor de druk van het hoofdboek, maar ook voor de bijlage, de kaarten en de speciale doos eromheen. Nadat het drukwerk geleverd was op een stuk of 6 pallets, hebben we alles ingepakt en netjes afgeleverd bij schrijver René. Het allereerste exemplaar van dit historische werk werd met trots uitgereikt door burgemeester Harald Bermann van de Gemeente Middelburg aan een van de oudste inwoners van Nieuw- en Sint Joosland. Het boek is te koop via de website van Rene: historienieuwland.nl/boeken

De overhandiging van het eerste boek Buiten Verwachting van René Hoebeke in de kerk van Nieuw- en Sint Joosland door burgemeester Harald Bergmann

Boek 2: “De Twee Bunkerhospitalen in Vlissingen”

In ons tweede boek, “De Twee Bunkerhospitalen in Vlissingen,” verkennen we de geschiedenis van twee ziekenhuisbunkers uit de Tweede Wereldoorlog, die in 2024 werden ontdekt tijdens archeologische opgravingen. Dit boek is een samenwerking van verschillende schrijvers, waaronder de gerenommeerde militair historicus en schrijver Hans Sakkers, in samenwerking met de Walcherse Archeologische Dienst.

Vormgeefster Andrea is bezig met de vormgeving van het boekje van Hans Sakkers, De Twee Bunkerhospitalen. Origin Marketing verzorgde vormgeving en drukwerk.

Andrea, onze getalenteerde vormgeefster, heeft gezorgd voor een prachtige vormgeving die recht doet aan dit unieke onderwerp. Origin Marketing heeft niet alleen het drukwerk voor dit boek verzorgd, maar we hebben het ook zelf uitgegeven, inclusief een ISBN-nummer en streepjescode. Het eerste boek werd overhandigd aan wethouder Geoffrey Sips van de gemeente Vlissingen. Het boek is te koop in de reguliere boekhandels op Walcheren.

Overhandiging van het boekje De Twee Bunkerhospitalen aan de wethouder in het stadskantoor van Vlissingen.

Heb je behoefte aan een betrouwbare partner op het gebied van vormgeving of drukwerk? Dan is Origin Marketing graag jouw partij. De schrijvers van beide bovenstaande boeken zijn uiterst tevreden over onze aandacht, ons werk en onze service. Dus Origin Marketing is het bedrijf voor hoogwaardige vormgeving, drukwerk en uitgeverij in de regio Zeeland.

Heb je vragen over onze diensten of wil je meer weten over onze recente projecten? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om jou van dienst te zijn en je te helpen jouw eigen verhalen en projecten tot leven te brengen.