Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuw logo en website voor de Vlissingse Ondernemers Centrale (VLOC)

Het bureau van Origin Marketing zit midden in de binnenstad van Vlissingen en we zijn dan ook gepast trots op ons recente project: het ontwerpen van het nieuwe logo voor de Vlissingse Ondernemers Centrale (VLOC). Dit logo straalt de identiteit en de waarden ui van de VLOC. Natuurlijk is het maritieme karakter van Vlissingen verwerkt in het ontwerp. Het nieuwe logo is inmiddels doorvertaald naar een complete huisstijl en natuurlijk hoort daar ook een website bij.

Ontwerp van het nieuwe logo

Het proces van het nieuwe logo ontwerpen begon met een analyse van de kernwaarden en de identiteit van de VLOC. We wilden een logo creëren dat niet alleen de ondernemers in Vlissingen representeert, maar ook de rijke historie en het robuuste maritieme karakter van de stad. Daarnaast moet het logo natuurlijk een tijdje mee kunnen en dus een beetje tijdloos zijn. We hebben de iconische skyline van Vlissingen geïntegreerd in het ontwerp, compleet met een robuust lettertype en wat subtiele maritieme elementen die de band met de zee benadrukken.

Logo van de VLOC

De Huisstijl

Een logo is meer dan alleen een visueel symbool; het is het gezicht van een merk. Daarom hebben de vormgevers van Origin Marketing het logo doorvertaald naar een volledige huisstijl. Met deze huisstijl kunnen we allerlei producten maken. Denk aan visitekaartjes, briefpapier of reclame materiaal. De consistentie in kleur, typografie en beeldgebruik zorgt voor een sterke, herkenbare uitstraling die bijdraagt aan de uitstraling van de VLOC.

De Nieuwe Website

Naast het nieuwe logo en de huisstijl hebben we ook een nieuwe website mogen maken voor de VLOC: www.vlocvlissingen.nl. Deze website is ontworpen met de gebruiker in gedachten en biedt een intuïtieve navigatie, een modern design en relevante content voor de ondernemers in Vlissingen. De website is volledig responsive, wat betekent dat hij op alle apparaten optimaal functioneert, van desktops tot smartphones.

Samenwerken

Ben jij op zoek naar een nieuwe logo in Vlissingen of nieuwe website? Origin Marketing is inmiddels een bekend marketing bureau in Vlissingen. We hebben ervaring, de kunde en kennis om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw logo, het ontwikkelen van een huisstijl of het laten maken van een nieuwe website, wij staan voor u klaar. Onze aanpak is altijd maatwerk, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van onze klanten. Daarnaast houden we van persoonlijke en duurzame contacten.

Ben jij opzoek naar hulp bij jou marketing, reclame of professionele uitstraling? Maak een afspraak, we komen graag kennismaken en luisteren naar jouw ideeën! Ontdek wat wij voor jouw kunnen betekenen!