Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Een nieuw logo wat beter past bij de uitstraling van de kerk!

Een logo bepaalt je zichtbaarheid, hoe erg val je op? Wat wil je uitstralen? Je logo zorgt voor herkenbaarheid online en offline. Natuurlijk wil je dan achter je logo staan. Voor de kerk Menorah Zaanstad hebben wij een nieuw logo ontworpen. Een nieuw logo wat beter past.

Menorah Zaandstad had al een logo, maar wilde een nieuw logo. Ze wilde graag een kleurrijk logo wat het familiegevoel oproept en vrolijk was. We hebben een abstracter logo ontworpen met een robuust lettertype. Het is een open logo, maar ook sterk en duidelijk. Het logo staat ergens voor. De pijltjes kun je zien als mensen, ze hebben open armen en iedereen is dus welkom, groot of klein en van elke kleur en soort. Ze wijzen naar elkaar en staan dus in verbinding, ze wijzen ook naar het kruis en zijn in verbinding met God. Je zou de pijltjes ook als een wijk kunnen zien dan vormt het kruis een straat en is het een kruispunt. Dus vanuit het kruis naar buiten gebracht. Hieronder zie je het logo.

Een-nieuw-logo-wat-beter-past-menorah-logo-ontwerp-vormgeving-Zeeland-Vlissingen-Walcheren-ontwerpen-opmaken-vormgevers-huisstijl-maken-logo-ontwerpen-Origin-Marketing

Het logo is eenvoudig, maar wel betekenisvol. Er zijn strakke lijnen gebruikt en het logo is op deze manier echt het visitekaartje waar de kerk voor staat. Wil jij ook een opvallend logo wat wel bij je bedrijf of organisatie past? Wij kunnen een nieuw logo voor je vormgeven. Meer weten? Neem contact op met ons.