Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Vormgeving

Mooie en creatieve vormgeving

Design of vormgeving is meer dan iets extreem creatiefs maken, het is meer dan iets speciaals doen, het is meer dan een kunstje uitvoeren. Design is op zich niets, het heeft mensen nodig. Mensen die het maken, mensen die het bekijken, mensen die het gebruiken en mensen die er iets mee doen. Daar gaat onze aandacht naar uit.

Creatief bureau Origin Marketing heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bruikbare concepten en vormgeving voor het midden- en kleinbedrijf. Wij denken met jou mee en zetten jouw wensen en smaak om in een geschikt, praktisch en vernieuwend mediaproduct. Dat productieproces begeleiden en regelen wij van A tot Z.

Vormgeefster Martine vertelt haar verhaal!

Verschillende vormgeefproducten die wij kunnen leveren

Logo ontwerp
Huisstijl vormgeving
HUISSTIJL DRUKWERK

Advertenties
Flyers
MAGAZINES

Banners
Boeken
ONTWERP BELETTERING

CASE #1

De Schoolreisgids 2020

Elk jaar verzorgen we de vormgeving van verschillende educatieve gidsen voor basis- en voorgezet onderwijs. Voor Insite Media hebben we ook dit jaar weer de Schoolreisgids en de ICCgids gemaakt. Deze gidsen worden verspreid onder alle leerkrachten in het primair en voortgezetonderwijs, onderwijsbegeleidingsdiensten en afdelingen educatie van de Nederlandse gemeenten. 

We vinden deze klus altijd bijzonder leuk, want het gaat om creatieve gidsen met veel leuke, kleurrijke verhalen. Samen met deskundig vormgeefwerk van Martine, levert dit altijd gezellige magazines op, die echt leuk zijn om te lezen.

We bieden jou graag een Totaaloplossing

Wij gaan verder! Origin Marketing is graag jouw vraagbaak en aanspreekpunt in de mediawereld. Dat betekent dat we niet eenmalig een product afleveren en je daarna de zorg overdragen. Nee, wij dragen die zorg samen met jou of helemaal. Zo leert onze ervaring bijvoorbeeld dat veel kleine en middelgrote ondernemers het veel te druk hebben om hun website, drukwerk en advertisement te regelen. Daarom ontnemen wij je die zorg en worden – net als voor veel andere mkb-bedrijven –  graag jouw mediapartner.

Waarom? Natuurlijk zodat het je niet afleidt van belangrijker zaken, namelijk jouw zaken! Daarnaast hebben wij van al onze klanten materiaal liggen, zoals logo’s, advertenties, promotievideo’s. We kunnen dus snel schakelen en binnen korte tijd een goed resultaat bieden. Ook werken we samen met een aantal belangrijke partijen in de mediawereld. 

Omdat we daar persoonlijke contacten hebben, krijgen we dus meer voor elkaar. Natuurlijk verloopt dit proces in uitstekende samenwerking met jou, onze klant, en je betaalt pas als we iets leveren naar jouw tevredenheid.

CASE #2

Visitekaartjes voor StumpBusters

Voor het bedrijf StumpBusters hebben wij een restyle verzorgd van de visitekaartjes, want de oude kaartjes hadden een verouderde look. Het enige element waar we aan vast zaten was het logo, onderdeel van de licensing deal. Het eindresultaat was naar volle tevredenheid van de klant en inmiddels zijn er gesprekken om nog meer werk voor StumpBusters te doen!

You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But is takes people to make the dream a reality.

Walt Disney

CASE #3

Ontwerpen van de goede doelen gidsen

Voor Helderblauw uitgeverij en beursorganisatie hebben wij diverse goede doelen magazine’s mogen ontwerpen. Wij hebben de Collectegids, Diaconie Magazine, Nalatenschapsgids en Donateurs met een C. Vier gidsen met aandacht voor goede doelen en voor de medemens, bekeken vanuit een christelijke invalshoek.

Bij elk magazine houden we rekening met de eigen stijl. Hiernaast zie je de Collectegids van 2020. Op elke pagina staat een goed doel en de stijl van de pagina’s is door de hele gids hetzelfde. We houden bijvoorbeeld met de vormgeving ook rekening met logo’s van de goede doelen. Zie hier alle andere gidsen. 

Presenteer je bedrijf met drukwerk

Drukwerk werkt!

Bij Origin Marketing bieden we klanten verschillende mogelijkheden als het gaat om het presenteren van je bedrijf.

Eén van de mogelijkheden die naast al het digitale werk van tegenwoordig nog steeds overeind blijft, is het drukwerk. Van visitekaartje tot flyer, van brochure tot een compleet magazine, wij realiseren het voor jou.

Klanten willen aandacht en met drukwerk geef je die op de juiste manier. Daarnaast wordt drukwerk vaak langer bewaard. Een informatieve brochure die je achterlaat na een klantgesprek blijft liggen op het bureau. Een sfeervol visitekaartje dat je afgeeft op een business event komt de volgende dag weer tevoorschijn. Een reclamefolder die je laat bezorgen ligt op de keukentafel. Met de juiste vormgeving en een zorgvuldige verspreiding bereik je potentiële nieuwe klanten.

CASE #4

Glossy voor NIOZ over de toekomst Hedwige-Prosperpolder

We werkten nauw samen met onderzoekers Jim van Belzen en Johan Van de Koppel van het NIOZ en Universiteit Antwerpen om een film te maken. Ook wilde de klant daarbij een mooie glossy kunnen presenteren.

Met foto’s en beelden uit de film hebben we een glossy gemaakt die gelijk met de presentatie van de film werd uitgedeeld. Erg mooi om te zien dat de film en de glossy elkaar ondersteunden in deze opdracht.

CASE #5

De AVA-krant

Voor Electro World AVA in Oost-Souburg en Heinkenszand hebben we een een krant gemaakt waarin je kunt zien wat ze allemaal doen en wat voor producten ze verkopen. De krant staat vol met advertenties van leveranciers, informatie over AVA en leuke weetjes zoals een puzzel. We hebben de krant opgemaakt en samengesteld, maar ook voor de verspreiding gezorgd. De krant is in Zeeland verspreidt en heeft voor meer klanten in de winkels gezorgd. 

Martine-van-der-Peijl-Origin-Media-vormgeving-animatie-video-animeren-opmaak-vormgeven-Vlissingen-Zeeland

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Martine van der Peijl

Mediavormgever en animator