Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Van visie en missie naar strategie naar concept

Strategie en conceptcreatie

“Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg”, beter dan Einstein kunnen wij het niet uitleggen. Wij helpen bedrijven die de ambitie en de potentie hebben om te groeien. Door een combinatie van jarenlange ervaring in sales- en marketingorganisaties en een creatieve strategische aanpak, bedenken wij nieuwe concepten en oplossingen voor jou en vooral jouw klanten. Meer en beter contact met je bestaande en nieuwe klanten, dat is wat wij je beloven. Strategie en conceptcreatie helpt jou verder!

Van missie en visie
naar jouw go-to-marketstrategie

Jouw visie en missie vertalen naar een strategische aanpak (go-to-market) met heldere doelstellingen en een duidelijke belofte. Dat is niet eenvoudig. Wij helpen je daar graag bij. Dat doen we door middel van uitgebreide brainstormsessies, workshops en doelgroep/klantenonderzoek.

Brainstorm experts

Je bent vast al jaren succesvol ondernemer, maar een goede nieuwe groeioplossing bedenken, dat valt niet mee. Jouw leveranciers en personeelsleden kennen jouw markt en product als de beste, laten we in een brainstormsessie hun expertise gebruiken om de groeipotentie van de onderneming te bevestigen. Samen creëren we nieuwe concepten. Wat is je belofte, welke oplossing bied je aan en waar sta je voor? Een verpakking met een mooie strik, huppakee en groeien!

Workshops

Concepten die je go-to-marketstrategie duidelijker maken, daar geloven wij in! Lekker makkelijk gezegd, maar waar haal je een nieuw concept vandaan? Die bedenken wij. In de vorm van een workshop halen we de kennis binnen het bedrijf op, om die vervolgens te vertalen naar concepten en een Go-to-marketstrategie.

Klantenonderzoek

We kunnen voor jou bedrijf ook een klantonderzoek faciliteren van 1 tot 1000 klanten. Met onze partners halen we letterlijk de stem van de klant naar binnen.

Lees hier onze 7 tips voor wervingscampagnes met effect!

Vrijblijvend kennismaken?
We luisteren graag naar jouw idee!

Ivo van der Velde

Eigenaar en marketingstrateeg