Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

10 jaar bestaan Origin Media

Origin Media Venture is opgericht door Klaas in oktober 2010. Sindsdien is er veel gebeurt, verandert en zijn we gegroeid. Ondertussen is Origin Media een welbekend Zeeuws bedrijf. Wij vieren dit 10-jarig bestaan door o.a. op social media onze hoogtepunten te delen. Bekijk hieronder wat er is veranderd in 10 jaar tijd!

Origin Media begon als een éénmansbedrijf en heeft ondertussen meerdere personeelsleden in dienst. Van een kantoor aan huis naar een kantoor in Middelburg en van video tot website’s tot aan social media posts, Origin Media is van allen markten thuis. 

Toen we nog in het kantoor in Arnemuiden zaten

Hoogtepunten van Origin Media

Er is veel gebeurt de afgelopen tien jaar. We hebben diverse films, documentaire’s, reclames, websites, drukwerk en social media posts voor heel veel verschillende klanten mogen maken. Een paar van de hoogtepunten van de afgelopen jaren zie je hieronder: 

  • Een film: Hoop voor Albanië. Bekijk hier de film.
  • Documentaire over de Oosterschelde . De documentaire is nog volop in ontwikkeling. 
  • Documentaire Soldaat zonder Wapen. Bekijk hier de documentaire.
  • Geloof in Zeeland. Wil je de afleveringen nog eens terug kijken? Dat kan hier.

En nog meer….

Naast films en documentaire’s doen we natuurlijk nog veel meer. Bekijk hier de website die we voor Open Arms hebben mogen ontwikkelen. Voor aannemersbedrijf Wondergem zijn we bezig geweest met een restyle van de huisstijl. Hier hebben wij allerlei onderdelen aangepakt van een nieuwe website tot aan bestickering van een busje.

Logo

Tien jaar geleden zag ons logo er nog heel anders uit. We hadden een hele andere huisstijl. Het is heel leuk om te kijken hoe dat ontwikkeld is. Het is belangrijk om aandacht te geven aan je huisstijl en mee te gaan met nieuwe ontwikkelingen. Daarom is ook onze huisstijl aangepast. Tien jaar geleden was het logo rood en tegenwoordig is blauw onze huisstijl kleur.

Toekomst

Natuurlijk willen we nog meer mooie dingen voor jullie maken. In 10 jaar hebben we veel gedaan, maar we blijven onszelf door ontwikkelen en nieuwe dingen bedenken. We zien een mooie toekomst tegemoet vol met nieuwe concepten en projecten .