Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

In beeld brengen

Bedrijfsfilms geven een korte indruk wat een bedrijf doet, wie ze zijn en wat hun doel is. In een paar minuten kenbaar maken waar je voor staat en wat je doet. Wij leggen het voor je vast in een bedrijfsvideo.

Wij hebben voor Luiten Food een internationaal bedrijf voor het importen en transporteren van wild en gevogelte een bedrijfsfilm gemaakt. Zij zijn één van de grootste internationale spelers op het gebied van rund, wild, gevogelte, en ibérico. Deze producten leveren zij aan diverse bedrijven die actief zijn in de foodservice, voedselverwerking, groothandel, catering, retail en speciaalzaken.

Wij hebben een film gemaakt met internationale beelden en een Engelse voiceover. Daarnaast komt het product en wat zij doen goed en helder beeld. Het is een korte maar overzichtelijke video geworden. Bekijk hieronder de video.

Naast dat we voor Luiten Food een bedrijfsfilm hebben gemaakt, hebben wij een een kook video voor hun opgenomen. Het was een gezellige kookvideo waarin twee stukken vlees worden klaar gemaakt. Het is video die bedoeld was voor hun klanten en om tips te geven hoe je deze lekkernijen klaar maakt.

Ook deze video heeft een internationale insteek. Deze is wel Nederlands gesproken maar Engels ondertiteld. Zo kunnen meer mensen genieten van deze gezellige kookvideo. Bekijk de video hieronder.

Hoe internationaal ook wij blijven een Zeeuws mediabedrijf. We maken video’s voor de nationale en internationale markt. Wil je meer informatie over wat voor video’s wij kunnen leveren of zelf ook een bedrijfsvideo. Bekijk hier onze andere video projecten en neem contact met ons op.