Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Zeven musea in Zeeland in beeld

In onze nieuwste serie voor Museum TV hebben we weer een aantal mooie mini-documentaires mogen maken van verschillende musea in Zeeland. Met een reeks mini-documentaires en trailers brengen we de verhalen en mensen achter de musea tot leven.

We doorkruisten de hele provincie. We bezochten Museum Hulst, Memorial 40-45 Kapelle, het Chocolade Museum in Middelburg, Cultuurforum Aardenburg, het Cameramuseum in Zierikzee, Het Polderhuis in Westkapelle en de Burgshe Schoole in Burg Haamstede. We proefden de sfeer in deze zeven Zeeuwse musea in Zeeland, interviewden de gidsen, experts en vrijwilligers en maakten prachtige beelden. Op die manier hebben we de unieke sfeer van elke museum gevangen in de video’s en proberen we de kijker te overtuigen om de musea te gaan bezoeken. Al eerder maakte Origin Marketing een serie voor Museum TV. We vinden dit leuk werk, want we leren telkens veel over Zeeland’s rijke geschiedenis, de kunst en cultuur. En daarnaast mogen we lekker creatieve films maken.

We maakten onder andere deze stoere snelle trailer voor Het Polderhuis in Westkapelle.

En een mini-documentaire voor Cultuurforum Aardenburg. In 6 minuten loop je met verschillende gidsen door het museum en leer je alle ins en outs kennen.

We geloven we in de kracht van verhalen vertellen via film en video’s. Op deze manier kunnen deze musea zichzelf in de kijker spelen en meer bezoekers trekken. Goed voor het museum, voor Zeeland en voor ons. Heb jij interesse in een creatieve film, documentaire of teaser voor jouw bedrijf, project of event? Laat het ons weten. We luisteren graag naar jouw idee!

Nog eentje dan om mee af te sluiten. De film die we maakten voor Memorial 40-45 Kapelle.