Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Musea in de spotlight

Breng jij wel eens een bezoekje aan een museum? Wij wel! Meestal ga je naar de grote bekende musea, maar in Zeeland zitten veel leuke kleine en verrassende musea. Ben je bijvoorbeeld wel eens in het museum de Meestoof in Sint-Annaland of het Bolwerk in IJzendijke geweest? Wij wel, want wij hebben hier afleveringen voor MuseumTV opgenomen.

Voor MuseumTV mogen wij zeven musea vastleggen op beeld. We maken korte video’s en leggen hierin de musea op hun eigen unieke manier vast. We zijn al bij verschillende musea door heel Zeeland op bezoek geweest en hebben er nog een paar te gaan. Het is heel leuk om overal een kijkje te nemen.

Foto: Arie de Vliet museum de Meestoof
Foto: Arie de Vliet museum de Meestoof

In elke video komen verschillende sprekers aan het woord. Dit kunnen medewerkers en/of vrijwilligers van het museum zijn. Ook worden er verschillende ruimtes en exposities uit de musea getoond. Het zijn video’s waarin je de musea beter leert kennen. Wij hebben de scripts voor de opnames geschreven, gefilmd op locatie en de video’s gemonteerd. Wij vinden dit een hele leuke klus en zo leren wij deze museums in Zeeland ook kennen!

Foto: Arie de Vliet museum de Meestoof
Foto: Arie de Vliet museum de Meestoof

Als er video’s online staan zullen we deze nog wel delen op onze social media kanalen. Op dit moment zijn wij nog bezig met deze leuke klus. Wil jij ook een video van jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.