Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Volg onze documentaire

Zoals we in het voorjaar al schreven zijn we weer bezig met een nieuwe documentaire te maken. De documentaire: Het kruis in de duinen krijgt langzaam steeds meer vorm. Er is al weer hard gewerkt dus wij zullen jullie even updaten wat er allemaal gebeurd is. We delen op de social media van de Zeeuwse Documentaire Stichting veel achtergrondinformatie dus volg onze documentaire daar ook.

De laatste keer konden jullie lezen dat we (de Zeeuwse Documentaire Stichting) een documentaire: Het Kruis in de duinen gaan maken. Colin Bal initiatiefnemer van het nieuwe kruis gaat op zoek naar waarom juist deze zes mannen op deze plek in duinen zijn gefusilleerd 77 jaar geleden. En vooral wat voor impact heeft deze gebeurtenis nu nog op de dag van vandaag. Dit gaan wij onder meer vastleggen in een documentaire.

Website

Als eerste hebben we een website gemaakt speciaal voor deze documentaire. Op deze website kun je allerlei informatie rondom de documentaire vinden. Zo kun je onder meer achtergrondinformatie lezen over het oude en het nieuwe kruis, ook kom je meer te weten over de slachtoffers en kun je ons sponseren. We hebben verschillende crowdfunding pakketten opgezet. Door één van deze pakketten te kopen kun je ons en daarmee de documentaire sponsoren. Hier kun je de website bekijken.

Na de zomer zullen de eerste draaidagen gaan beginnen. Het scenario is dan bedacht en dan gaan we zorgen dat de documentaire tot stand gaat komen. Het is in september 77 jaar geleden dat deze gebeurtenis heeft plaats gevonden. Het is dus na de zomer een mooie tijd om de documentaire te gaan draaien. We hopen in het eind van dit jaar de documentaire aan jullie te kunnen tonen, door hopelijk een mooie première.

Meer informatie over de Zeeuwse Documentaire Stichting kun je hier vinden. Lees hier meer over de laatste documentaire: Soldaat zonder wapen die we gemaakt hebben.