Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Hoe belangrijk is een website voor de MKB ondernemer in Zeeland?

Een website is de etalage van jouw bedrijf. Dus als MKB ondernemer in Zeeland is het extreem belangrijk om jouw website piekfijn in orde te hebben! Als je door de winkelstraat loopt kijk je meestal eerst naar de etalage voordat je naar binnen loopt. Onbewust maak je hierbij al een keuze. Ziet het er rommelig en onoverzichtelijk uit besluit je waarschijnlijk niet naar binnen. Straalt het professionaliteit uit en zie je misschien door de ruit een enthousiaste verkoper? Dan besluit je waarschijnlijk om naar binnen te gaan.

Met een website is dat meestal niet anders. Jouw bedrijf op internet presenteren is naast goed voor je naamsbekendheid ook erg belangrijk voor de professionaliteit van jouw bedrijf. Door op jouw website te kijken weten mensen het bedrijf te vinden en leren ze je meteen kennen op een laagdrempelige manier. Het fijne van een website; je hebt zelf in de hand hoe je jezelf presenteert! Je kan jouw klant namelijk meteen een gevoel meegeven en laten zien wat jullie onderscheid van andere bedrijven.

Sprekend-Gerja-Website-Origin-Media
Website Sprekend Gerja

Wat zet je op de website?
Naast het uiterlijk van de website is de inhoud ook erg belangrijk. En daar helpen wij graag bij. Wij snappen dat het als ondernemer niet altijd even makkelijk is om SEO gerichte teksten te schrijven en te zorgen dat jouw website hoog scoort in Google. Wij vinden het belangrijk dat jij als ondernemer moet kunnen blijven doen waar jij goed in bent; jouw bedrijf runnen. Daarom nemen wij graag de zorg op ons om een compleet pakket aan te bieden als het gaat om websites.

Een website kun je zo gek maken als je zelf wilt. Wij hebben ervaring met het bouwen voor kleine ondernemers als voor grote ondernemers. Van een simpele one-pager tot een uitgebouwde website waar wij de teksten, fotografie en een bedrijfsfilm voor hebben verzorgd. Wij kijken naar jouw wensen en budget en maken daar een passend product bij.

Benieuwd? Neem dan contact op.