Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Vind jij de zoekwoorden terug?

Woorden, letters en zinnen: je ziet ze overal. Op een poster, bij de ondertiteling op de televisie, in een magazine, op een bord langs de weg en op je toetsenbord. Woorden zeggen veel en spelen een grote rol in onze samenleving. Zo zijn zoekwoorden heel belangrijk voor het maken van een website.

Wat zijn zoekwoorden nou precies? Zoekwoorden zijn de belangrijkste woorden in een tekst. Schrijf je bijvoorbeeld een tekst over het maken van foto’s met een speciale camera. Dan wil je dat die speciale camera volop alle aandacht krijgt, want daar draait het om. Dan gebruik je zoveel mogelijk zinnen waar die speciale camera in voorkomt, maar ook synoniemen van het zoekwoord. Zo krijg je een leuke afwisselende tekst.

Maar waarom doe je dit eigenlijk? Dit doe je zodat je online beter vindbaar bent. En dat willen we natuurlijk allemaal. De zoekwoorden gebruik je ook weer om je teksten SEO-proof te maken. Wij letten er daarom heel erg op dat we zoekwoorden gebruiken als we een website maken voor jouw bedrijf of organisatie. Als we klanten spreken over hun website dan letten we er ook altijd op welke woorden zij belangrijk vinden. Doordat we naar elkaar luisteren maken we een betere website en schrijven wij betere teksten.

Gebruik jij ook zoekwoorden in je tekst? Wil jij dat wij ook op jouw website teksten schrijven? Neem dan contact met ons op.