Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Snel en voordelig een webwinkel

Steeds meer ondernemers hebben tegenwoordig ook een webwinkel. Met een online winkel kun je in relatief korte tijd naamsbekendheid opbouwen bij een breder publiek. Zeker lokale winkels hebben er baat bij. Ook in deze (corona)tijd, waarin we niet altijd fysiek gaan winkelen is een online winkelplatform een mooie bijkomstigheid. De webwinkel wordt tegenwoordig gezien als een uitbreiding op de fysieke winkel, met vaak een breder of ander assortiment. Nog een bijkomend voordeel is dat je als winkel online op elk gewenst moment te vinden bent voor klanten die direct iets willen kopen en niet willen wachten tot de openingstijden van de fysieke winkel. Overdag of ’s avonds laat, een klant kiest zijn eigen moment om te winkelen.

Voor verschillende klanten heeft Origin Media een webwinkel mogen maken. Hieronder een paar voorbeelden:

Webwinkel voor coronapreventie kerken

Helderblauw BV is een belangrijke klant voor Origin Media. Wij verzorgen de vormgeving van Kerkmagazine en meer magazines. Nu de kerken weer open mogen, zijn er de nodige regels waar mensen zich aan moeten houden. Om voor iedereen duidelijk te maken welke regels gelden, biedt de webwinkel www.coronapreventiekerken.nl verschillende producten voor kerken. Martine heeft de producten voor de website vormgegeven en Klaas heeft de webwinkel gebouwd..

Omdat dit heel actueel is kon het natuurlijk niet te lang op zich laten wachten en hebben we deze webwinkel binnen zeer korte tijd gerealiseerd!

Webwinkel met sportprijzen en sportkleding Pims’ Sport

Pims’ Sport heeft naast de fysieke winkel in Vlissingen ook een webwinkel. Je kunt daar terecht voor o.a. sportprijzen, sportkleding, bedrijfskleding, maar ook het bedrukken van diverse producten. Regelmatig vullen wij de winkel met nieuwe of aangepaste items. Bijzonder aan deze webwinkel is dat er alleen bestelt kan worden. Pims’ Sport heeft liever dat klanten in de fysieke winkel de spullen komen halen. Dit vergroot de klantvriendelijkheid en ook het persoonlijk karakter van het bedrijf.


Webwinkel voor rozen en clematissen De Zeeuwse Rozentuin

Een ouwetje in ons website bestand. Deze webwinkel draait al jaren erg goed. De Zeeuwse Rozentuin in Cats (Noord-Beveland) heeft een groot assortiment aan speciale rozen en clematissen online te koop. Mensen met groene vingers, liefhebbers van speciale bloemen en rozen/clematis lovers kunnen hier hun hart ophalen. Selecteer op soort, hoogte, kleur, geur of sterkte middels het uitgebreide selectie menu. Ondanks dat deze webwinkel één van onze eerste is die we gebouwd hebben, draait deze nog als vanouds en met een gemiddelde van 200 bezoekers per dag scoort deze nog steeds erg goed.

Wilt u ook een eigen webwinkel laten maken? Neem contact met ons op, dan kunnen we samen bespreken wat de mogelijkheden zijn!