Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Website en promotiefilm voor nieuw museum Memorial 40-45 Kapelle

Stichting Vitality, Kapelle vertelt sinds 2012 de bijzondere geschiedenis over de periode 40/45. Met name het aandeel van de Franse strijdkrachten tijdens deze periode krijgt hier de aandacht. Maar ook het verhaal van de bevolking van Kapelle en het leven tijdens de bezetting word verteld. Ze zijn bezig met enorme uitbreidingsplannen en Origin Media helpt hen bij de promotie. Zo produceerden we een promotiefilm over de verhalen en werkzaamheden van het Zeeuwse museum.

Van thuis museum naar erkend museum

De activiteiten van Stichting Vitality zijn inmiddels zo hard gegroeid dat ze toe zijn aan uitbreiding. Een vurige wens van het enthousiaste vrijwilligersteam om een groot museum te realiseren dichtbij de officiële Franse ere begraafplaats in Kapelle komt steeds dichterbij. Er moet een groot geldbedrag bij elkaar geworven worden. Origin Media helpt het team met de promotie van de plannen. We produceerden een promotiefilm, verschillende offline producten, denk aan een magazine, flyers en roll up banners en we verzorgen ook hun website en veel fotografie.

Totaalpakket

Dankzij dit totaalpakket bieden we Memorial 40-45 Kapelle alle mogelijkheden die we als media-avonturiers van Origin Media in huis hebben. We vinden het leuk dat we ze hiermee kunnen helpen en zien uit naar de realisatie van deze prachtige plannen!

Check de website en help ook een handje mee: www.memorial40-45kapelle.nl