Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Persoonlijkheid op je website? Dat kan!

Wat staat er allemaal op een website? Een homepagina, een pagina over ons, een pagina over je producten en diensten en je contactpagina. Dit is in een notendop wat je nodig hebt. Natuurlijk komt er nog veel meer bij kijken en ligt het er ook aan wat voor bedrijf je hebt en wat voor pagina’s daar bij horen. Want daarbij komen natuurlijk ook een aantal landingspagina’s, want je wil ook goed gevonden worden in Google. Maar wat is nog meer belangrijk? Persoonlijkheid op je website.

Wat maakt je website nou zo uniek? Als het echt bij je bedrijf of organisatie past. Als de website het bedrijf ook echt uitstraalt. Dat is heel belangrijk en vinden bezoekers erg fijn. Wij hebben dit geprobeerd bij de website van Stal Schouten echt te doen. De website past bij het bedrijf. De website is persoonlijk gemaakt doordat er veel foto’s op staan. Het zijn veel foto’s en persoonlijke foto’s van de manege, de paarden en de leerlingen. Dit maakt de website heel laagdrempelig en herkenbaar voor de bezoekers. Dat is natuurlijk heel belangrijk.

Stal-Schouten-Website-Persoonlijkheid-op-je-website-Origin-Media-Middelburg-Wemeldinge-Zeeland-Fotografie-Foto's-Bedrijfsfotografie

Wil jij ook een website hebben die echt bij je bedrijf past? Neem dan contact met ons op dan kijken we naar de mogelijkheden. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen door alleen al nieuwe foto’s te maken!