Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Beweeg ook online

Een goede website is van belang om je klanten van dienst te kunnen zijn. Op een website staan verschillende informatie die een klant nodig heeft en is tegenwoordig het eerste informatiepunt van veel mensen.

Wij hebben daarom een website gemaakt voor Mens & Beweging. Zij hebben een praktijk voor fysiotherapie in Goes en geven diverse specialistische behandelingen. Hiervoor hebben wij een duidelijke stijl aangehouden en hebben we een overzichtelijke webpagina gebouwd. Alle pagina’s zijn in dezelfde stijl ontworpen en zijn neutraal en rustig opgebouwd. De huisstijl kleuren komen terug op de diverse pagina’s en er is eenheid. De site is multifunctioneel opgesteld. Via deze site kunnen patiënten ook contact met Mens & Beweging opnemen. Daarnaast is er meer informatie te vinden over de verschillende behandelingen, zie je het team en het laatste nieuws. Via deze site kunnen zij nu hun patiënten ook op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

We hebben een leuke pagina gemaakt waarop je op het menselijk lichaam kunt klikken en dan de klacht kan kiezen die daarbij van toepassing is. Bekijk die pagina hier.

We hebben deze website mogen maken in samenwerking met Stormachtig. Zij hebben een SEO analyse gedaan waardoor wij meer zoektermen in de webteksten hebben verwerkt. Het leuke aan deze website is ook dat de site een chatbox functie heeft. Dat maakt deze site gelijk veel persoonlijker. Ben jij ook benieuwd hoe de website eruit ziet? Bekijk hier de website.

Wil je ook een nieuwe webpagina? Of aanpassingen laten doen? Neem dan contact met ons op.