Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Een nieuwe website en fotografie voor Luiten Hoveniers uit Middelburg

Van Luiten Hoveniers uit Middelburg kregen wij de opdracht om een mooie, maar ook technisch goede website neer te zetten, die helemaal up-to-date volgens de laatste online ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen gaan erg snel en een website scoort beter in Google als je hem regelmatig bijwerkt.

Als de website geopend wordt wil je dat de boodschap van je bedrijf gelijk duidelijk is. Potentiële klanten komen op jouw website om te zien wat jij als bedrijf doet. De noemen een website vaak ‘jouw online etalage’. Het is dus belangrijk om in een oogopslag te laten zien waar je als bedrijf voor staat en wat je uitstraling is. Bij Luiten Hoveniers hebben wij dat ook toegepast. Dat hebben we gedaan door gebruik te maken van veel foto’s en duidelijke iconen.

Wat op een website staat is tegenwoordig erg belangrijk. Content is king. Dus zorg voor prachtige foto’s en duidelijke grote koppen. Durf je persoonlijk te geven, laat zien wie je bent als ondernemer en laat zien wie er voor je werken. Op die manier krijgt de bezoeker een goede indruk van jou als ondernemer en wat je hem of haar als bedrijf kunt bieden. Het is belangrijk om bij de klant een gevoel van vertrouwen te wekken. Dan zal de klant eerder besluiten om met jouw bedrijf verder te gaan en een offerte op te vragen.

Geef ook jouw (potentiële) klant een goede presentatie van je bedrijf op een mooi vormgegeven website. Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.