Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuwe website en restyle voor Autoschadeherstel Lokerse

Voor veel MKB ondernemers in Zeeland maken wij een nieuwe website. Ook voor Autoschadeherstel Lokerse uit Middelburg hebben wij een compleet nieuwe website gerealiseerd. Natuurlijk hebben we ook de teksten geschreven en nieuwe foto’s gemaakt om de website te vullen, zodat alles er weer helemaal goed uit ziet.

Omdat de naam van het bedrijf veranderd is van Autoschade Lokerse naar Autoschadeherstel Lokerse hebben we ook een lichte restyle van het logo gemaakt. Dit is inmiddels in verschillende reclame uitingen doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld het logo op de gevel van het pand.

Autoschade-Lokerse-Middelburg-Website-Origin-Media

Het maken van foto’s en teksten voor websites

Veel ondernemers en organisaties vinden het lastig om goede content, teksten, foto’s en video’s voor hun website of social media te produceren. Origin Media is specialist in het maken van content en dat produceren we dan ook voor al onze klanten. Dat verschilt van eens een keer een foto of advertentie, tot een hele campagne of restyling van de huisstijl.

Voor de website van Autoschadeherstel Lokerse zijn ook de teksten en foto’s door ons geproduceerd. Uiteraard zijn er mooie foto’s gemaakt van het personeel en het bedrijf in actie. Ook hebben we onze drone ingezet voor het maken van mooie luchtfoto’s van het pand van Autoschadeherstel Lokerse. Hieronder een greep uit de vele foto’s die zijn gemaakt.

Credits:

  • Vormgeving: Margo Nije
  • Fotografie: Klaas van de Ketterij, Margo Nije, Jacorien Treur
  • Techniek en ontwikkeling: Digisign
  • In opdracht van: Autoschadeherstel Lokerse
  • Website: www.autoschadelokerse.nl

Opzoek naar een nieuwe website? Voordelig en snel? We maken graag vrijblijvend kennis!