Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuwe huisstijl en website voor restaurant Morille in Koudekerke

Eerlijk en onderscheidend koken met de beste producten van dichtbij en met een knipoog naar de natuur en de moestuin. Dat is Morille in een notendop.

Restaurant Morille is het bedrijf van Dennis en Maaike. Ze hadden voorheen het cateringbedrijf Traiteur Dennis. Restaurant Morille is vanaf februari geopend in Koudekerke. Chef Dennis en zijn personeel zullen zich richten op een exclusieve doelgroep door hun speciaal ontwikkelde gerechten. Dennis kent de Zeeuwse natuur op zijn duimpje en oogst daaruit – met respect en met mate – heerlijkheden als kruiden, bloemen, paddenstoelen en bessen zoals duindoornbessen. Naast de wildpluk gebruikt Dennis groente, kruiden en bloemen uit de eigen (moes)tuin. Vis komt uit de Noordzee, vlees en wild uit Zeeland. Al deze ingrediënten verwerkt hij in zijn tasting menu, waarin hij het beste van het seizoen en van Zeeland laat proeven.

Origin Media ontwikkelt de complete huisstijl en een nieuwe website voor Restaurant Morille. Wil jij ook een nieuwe website, snel en voordelig? We maken graag vrijblijvend kennis met je.

Credits