Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuwe huisstijl en website voor Mens en Beweging

Regelmatig verzorgt Origin Media een complete rebranding van een bedrijf of merk. Voor Mens en Beweging fysiotherapie en revalidatie ontwierpen we een nieuw logo en maakten we een nieuwe website. Ook verzorgen we de narrowcasting in de wachtruimte.

Mens en beweging is een moderne fysiotherapiepraktijk gevestigd in het gezondheidscentrum in Goes. Bij Mens en Beweging bent u voor actuele gezondheidszorg, fysiotherapie en revalidatie aan het juiste adres. De gezondheidszorg verandert constant en in hoog tempo. Dit biedt vooral kansen en mogelijkheden.

Vaste huisontwerper

Origin Media Venture is de vaste huisontwerper van Mens en Beweging, precies zoals we dat graag willen. We hebben al een aantal producten ontwikkeld voor hen. zo ook het narrowcasting scherm dat in de wachtkamer hangt, waarop informatie en nieuws over de praktijk en de medewerkers is te vinden. Ook verzorgen we de fotografie voor de website.

Mens en Beweging is een van de grootste fysio- en revalidatiepraktijken en bevindt zich in Goes. Augustus 2018 zijn ze verhuisd naar een nieuw pand en van naam veranderd. Origin Media heeft voor Mens en Beweging een complete rebranding verzorgd, uiteraard met nieuw logo, en een bijpassende huisstijl ontwikkeld. Naast deze stijl hebben wij ook een nieuwe website ontworpen: https://mensenbeweging.nl

Credits