Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Middelburg vanaf grote hoogte bekijken

Wat is nou de hoofdstad van Zeeland? Een vraag die vaak wordt beantwoord met Vlissingen, Goes of misschien toch Middelburg? Natuurlijk is Middelburg de Zeeuwse hoofdstad dat hoef je ons niet te vertellen. Wij zijn gek op Middelburg. Middelburg is een historische stad vol met geschiedenis. Deze geschiedenis is zichtbaar in de vele oude en mooie gebouwen in de stad. Wij vinden het daarom nog leuker dat ons kantoor gevestigd zit in deze sfeervolle stad.

De mooie stad Middelburg zit bomvol historie en mooie verhalen. Deze verhalen willen wij ook vertellen aan jou. Wij doen dit door middel van het maken van content. In de vorm van foto’s, video’s en websites vertellen wij een verhaal. Daarom hebben wij ook een nieuwe website voor de Lange Jan gemaakt. Want als je het hebt over historische gebouwen in Middelburg, dan heb je het natuurlijk over de historische Lange Jan.

Wij hebben voor de Lange Jan een nieuwe website gemaakt. De Lange Jan is één van de toeristische trekpleisters van Middelburg en daarom heeft de website als doel zoveel mogelijk informatie geven. En wat is er nou het belangrijkste op een website voor de toeristen? De openingstijden, de prijzen en het adres natuurlijk. Daarom hebben wij bij het ontwerp van de website er voor gezorgd dat de website zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk werd.

Naast de praktische informatie die centraal staat op de website, hebben wij ook historische informatie over de stad Middelburg, de abdij en de Lange Jan toegevoegd. Hierdoor kom je als toerist of als Zeeuw meer te weten over de Zeeuwse geschiedenis. Het is een website geworden bomvol historische weetjes, mooie foto’s, praktische informatie en een korte video. Wij hebben een video gemaakt over de Lange Jan. In deze video wordt de historische sfeer van Middelburg zichtbaar. We lopen de Lange Jan op en genieten van het mooie uitzicht. Wil jij deze website bezoeken en de mooie video bekijken? Klik dan hier voor de website.

Op dit moment is het helaas vanwege de corona maatregelen niet mogelijk om de Lange Jan te bezoeken. Wij raden aan om dit zeker te doen als dit weer mogelijk is. Dan heb je een prachtig uitzicht over het mooie Middelburg. En deel dan vooral de mooie plaatjes op social media.

Wil jij dat wij ook een website voor jouw bedrijf of organisatie maken? Neem dan contact met ons op.