Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Internationaal met je website

Je website is je visitekaartje. Je laat jezelf zien, je bedrijf en je product of dienst. Maar welke markt wil je informeren en aanspreken? Alleen lokaal? Of ook nationaal? Of zelfs internationaal? Dat kan allemaal. Maar als je internationaal aantrekkelijk wil zijn moet je website wel in een andere taal staan. Dat is allemaal mogelijk. Wil je ook internationaal met je website?

Voor het museum Memorial 40-45 in Kapelle hebben we hun website internationaal gemaakt. Deze website is nu te bezoeken en te lezen voor mensen die Nederlands, Engels, Frans of Duits kunnen. Op een vrij eenvoudige manier kun je de markt die je aanspreekt verbreden. Zeker voor musea is dit is een handige tool want zij hebben natuurlijk te maken met toeristen uit andere landen. Ook voor andere organisaties zoals restaurants, hotels, attractieparken of activiteitenparken is dit interessant. Daarnaast is het voor een internationaal bedrijf een toevoeging. Als jij iets verkoopt of levert aan het buitenland, is het handig als jouw contacten je website kunnen begrijpen en jouw op deze manier gaan vinden.

Wil jij hier nou meer over weten? Wil je ook internationaal met je website? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen wat er mogelijk is. En wie weet heb jij straks ook een website in meerdere talen!