Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Het visitekaartje van je bedrijf: de website

Een website is een belangrijk middel om mee te communiceren. Natuurlijk is een website bedoeld voor informatie, maar je kunt er zoveel meer mee doen. Je kan een beeld geven van je bedrijf of organisatie. Dit kun je doen door middel van video of fotografie, maar ook door tekst. Een website is het visitekaartje van je bedrijf of je organisatie.

Iets laten zien en iets vertellen: je wilt jezelf verkopen en laten zien op je site. Er is veel informatie te vertellen, maar hoe stop je al die gegevens in één website? Want ja, je wil ook niet teveel tekst of beeld laten zien, maar juist de combinatie tussen genoeg tekst en de leukste beelden maakt het dat het een goede website wordt.

Een goede website bestaat natuurlijk ook uit de vormgeving. Dat is een belangrijk aandeel en is bepalend voor de uitstraling. Origin Media heeft een nieuwe website gemaakt voor Aannemersbedrijf Wondergem uit Arnemuiden. Naast het ontwerpen van de website hebben we ook de foto’s gemaakt. Zo past alles goed bij elkaar en is de stijl aangepast op hun wensen.

We hebben voor hun bouwprojecten onze fotograaf langs gestuurd. Zij is een aantal bouwprojecten afgegaan om te fotograferen. Zo is er een afwisselend beeld ontstaan tussen nieuwbouw, verbouw, aanbouw en duurzaamheidsprojecten. Doordat er nog steeds maatregelen gelden rondom het coronavirus hebben wij nog geen groepsfoto gemaakt van dit mooie bedrijf. Als dat straks weer mogelijk is, komt de foto zeker op de nieuwe website. We hebben de website ingestoken met een klantvriendelijk oogpunt en dat alle informatie makkelijk vindbaar is.

Bekijk hier de website die wij voor Aannemersbedrijf Wondergem hebben gemaakt. Wil jij ook zo’n mooi en helder visitekaartje? Of nieuwe bedrijfsfotografie voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.