Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Bijwerken, updaten en zo goed als nieuw

Als wij een website afleveren is deze natuurlijk helemaal klaar en ready for the internet. Maar eigenlijk is een website nooit helemaal af. Bij websites blijf je bezig met aanpassingen, updaten en wijzigen doen. Inhoudelijk kan er natuurlijk wat wijzigen, maar ook een indeling of de huisstijl kan worden aangepast.

Voor ons is een website aanpassen geen enkel probleem. Wij vinden het leuk om het product net weer wat beter neer te zetten in de markt. Even de website weer bijwerken of up to date maken kan toch een groot verschil maken. We geven de website dan weer een frisse lay-out en zorgen ervoor dat alles weer helemaal tip top in orde is. Je wilt dat je website bij blijft, niet achterloopt en dat alles goed werkt.

De websites van sprekend Gerja en AWP rekwisieten hebben we de afgelopen tijd onder handen genomen. We hebben ze weer fris gemaakt en gezorgd dat alles weer helemaal werkt. Bekijk hier de website van sprekend Gerja en hier die van AWP rekwistieten.

Wil jij ook een nieuwe website? Of dat we jouw website ook updaten? Neem dan contact met ons op en dan kijken we wat wij voor jou kunnen betekenen. Je website is toch je visitekaartje en je uitstraling naar je klant toe. Jij wilt toch ook dat dit allemaal goed is?