Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Animatie en website Tekstmaatje

Bij het bouwen van een website komt meer kijken dan alleen de techniek. Vooral de inhoud van de website is erg belangrijk. Het is namelijk erg van belang om goede content op een website te hebben. Zo is het voor de potentiële klant van jouw bedrijf makkelijker om informatie te vinden, maar zal ook de online vindbaarheid van de website hoger scoren.

Wij denken graag op alle vlakken met jou mee. Een website is een totaalpakket. Daarom denken wij graag na over de vormgeving van jouw website, maar ook over de content en de online vindbaarheid. Dit hebben wij ook voor Tekstmaatje gedaan.

Tekstmaatje is gespecialiseerd in tekstcontrole op allerlei gebieden. Van website tot promotiemateriaal en van vakblad tot social media post. Wij werken veel samen met Maatje, want wij houden wel van vout.. Foutloze teksten!

Tekstmaatje bestaat dit jaar 4 jaar. Ze was toe aan een nieuwe website en een duidelijk filmpje over de diensten die zij levert. Jacorien heeft hiervoor een animatie gerealiseerd en Klaas heeft de website een frisse restyle gegeven. Een leuke combinatie, want de animatie is een leuke aanvulling voor op de website!