Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Laat je bedrijf of winkel zien met 360 graden foto’s

Benieuwd hoe ons kantoor er uit ziet?! Wij laten het graag aan jullie zien. Sinds kort hebben wij een 360 graden camera. Met deze camera kunnen we 360 graden filmen én fotograferen.

Waar gebruik je 360 graden foto’s voor?
Normaal maken we met filmen een afweging of we bepaalde dingen wel of niet in beeld brengen. Met deze camera is dat bijna niet mogelijk: Alles is zichtbaar. En dat heeft voordelen! Met een 360 graden camera kun jij jouw klanten meenemen in bijvoorbeeld een showroom of winkel, maar ook kun je hem inzetten bij technische doeleinden. Liggen er bijvoorbeeld leidingen op een plek waar je niet zo gemakkelijk bij komt? Wij schieten graag een 360 graden foto waarbij je nooit meer hoeft te zoeken.

Daarnaast kun je 360 graden beelden ook goed gebruiken voor je Google Business. Zo kunnen potentiële klanten een kijkje nemen in jouw bedrijf! Hierdoor geef je jouw klant het idee dat ze het bedrijf al kennen.

Waar bekijk je 360 graden foto’s en video?
Dat is steeds gemakkelijker! Facebook heeft hier al een plugin voor waarbij je goed rond kunt kijken. Hebben jullie de 360 graden foto op onze Facebookpagina gezien? Daarnaast kun je 360 graden meestal gemakkelijk kwijt op een website of plaatsen op Youtube. Op Youtube kun je hem zelfs privé zetten waardoor alleen jij kunt bepalen wie de foto of de video ziet.

Wij helpen je graag bij het maken van 360 graden beelden.
Ben jij enthousiast geworden over de mogelijkheden van 360 graden beelden? Wij ook! Het is een vak apart om goede beelden te maken. Je moet nauwkeurig kijken wat er wel en niet op beeld komt. Gelukkig hebben wij al flink geoefend met deze toffe camera. Mogen wij jullie beelden maken?!

360 graden beelden op Google Business