Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Vormgeving is belangrijk

Vormgeving is erg belangrijk. Het bepaalt de uitstraling van een product. Het zorgt ervoor dat iets leesbaar wordt, of bijvoorbeeld juist een exclusieve uitstraling krijgt. Wij vinden dat je tenslotte maar één keer een eerste indruk kan achterlaten. Waarom zou je er dan geen tijd en energie in willen stoppen?

Hoewel inhoud soms belangrijker lijkt dan vormgeving, is niets minder waar. Deze twee gaan namelijk gelijk met elkaar op. Natuurlijk is goede content ‘the key’ om jouw doel duidelijk te verwoorden, maar als de content niet opvalt, is er niemand die het leest. En dan is het doel alsnog niet bereikt. 

Vormgeving is overal. Van webdesign tot een nieuw logo, maar ook de plaatsing van tekst valt al onder vormgeving. Hoe laat jij nou die hele belangrijke quote naar voren komen? Wij weten er raad mee!

Door middel van vormgeving krijgt een product een karakter. Wat straal het uit? Wat voor gevoel krijg je erbij? Naast die kernvragen is het ook belangrijk of de boodschap die je wilt vertellen wordt begrepen. Dat is waar vormgeving opnieuw inspringt. Door een tekst in een kader te zetten of deze een ander kleurtje te geven te geven valt het al meer op en kun je op deze manier jouw klant een specifiekere boodschap meegeven.

Origin Media helpt jou hier graag bij. Wij hebben ervaring met het vormgeven van verschillende media- producten. Van een animatie in een video tot een magazine dat wij van begin tot eind hebben vormgegeven. Wij hebben de kennis in huis.

Zo kregen wij in de 3e editie van het Kerkmagazine te horen dat onze vormgeving goed wordt ontvangen door hun lezers. Martine en Klaas hebben hierbij goed werk verricht! Maar liefst 90% van alle lezers vindt de opmaak er verzorgd uitzien en 80% noemt de opmaak overzichtelijk, gevarieerd en eigentijds. Dat horen wij graag! Benieuwd hoe jij je klanten beter aan kunt spreken door middel van vormgeving? Neem dan contact met ons op.