Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Outside the box: Jubileumboekje

Als er een feestje is dan wil je dat vieren. Je wil iets organiseren of iets laten ontwerpen? Maar in deze tijd is een feestje uitgebreid vieren niet altijd mogelijk. Dan denk je outside the box. Toerclub Walcheren bestond vorig jaar 40 jaar. Dit wilde ze vieren met een een groot feest, maar dit kon vanwege het coronavirus niet doorgaan. En toen bedachte ze een andere manier om hun 40-jarig bestaan te vieren….. Het jubileumboekje.

Wij hebben voor de toerclub Walcheren een jubileumboekje ontworpen. We hebben het boekje vormgegeven en hun logo nagemaakt zodat wij dat konden gebruiken. Wij hebben met het ontwerpen rekening gehouden met hun huisstijl en die ook toegepast in het boekje. Hieronder zie je het het jubileumboekje voor de Toerclub Walcheren wat gemaakt is in samenwerking met Origin Media.

In het boekje komen de afgelopen jaren in beeld. Jan Beije, de voorzitter van de club, heeft alle oude fotoalbums en archieven afgestruind om een beeld te geven van de afgelopen 40 jaar van de tourclub Walcheren. Samen met oud voorzitter Henk hebben zij in het boekje de leuke foto’s van bijschriften voorzien en wat extra informatie gegeven. Hieronder zie je de binnenkant van het jubileumboekje.

Wil jij ook een boek door ons laten vormgeven en ontwerpen? Of heb je een nieuw logo nodig? Neem dan contact met ons op.