Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Origin Media gaat internationaal

We gaan de grens over. Niet letterlijk en figuurlijk, maar online. Via de digitale weg werken we mee aan een project dat in het buitenland gepubliceerd gaat worden. Ons werk wordt aan de andere kant van de wereld, internationaal gebruikt. Dat vinden wij leuk!

Voor de Rotary Club van Manila mochten wij de Tree Growing Manual vormgeven. Zij steunen het boomplant project op de Filipijnen. Deze manual richt zich voornamelijk op kinderen van tien tot twaalf jaar oud. Hieronder zie je een aantal spreads.

In de Tree Growing Manual is er aandacht voor hoe je het beste bomen plant. Ze gaan hierbij in op de verschillende gronden en omstandigheden. Er wordt vertelt hoe je goed voor de bomen kunt zorgen, zodat de bomen groot en sterk worden. Om het aantrekkelijk te maken voor kinderen staan er veel foto’s in en zijn er speelse tekeningen gebruikt ter illustratie.

Zoals je hierboven ziet is er ook een heel stappenplan beschreven hoe je het beste voor de boom kunt zorgen. Het is een laagdrempelige manier om kinderen te informeren. Dit manual zal lokaal gedrukt worden en overal op de Filipijnen verspreid worden op de scholen. Een mooi project om kinderen bewust te maken van het belang van de natuur om ons heen.

Als Origin Media vinden wij dit heel bijzonder en leuk dat wij op deze manier hier aan mee konden werken. Het is leuk om zo ons steentje internationaal bij te dragen. Heb jij ook vormgeving werk wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met ons op en dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen.