Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuwe informatieborden in Arnemuiden

De borden zien er nu weer helemaal fris en fleurig uit”, vertelt Klaas van de Ketterij van Origin Media, als hij naar de nieuw geplaatste borden staat te kijken. Op dinsdagochtend 18 mei zijn de oude informatieborden over Arnemuiden vervangen door nieuwe kleurrijke informatieborden die je welkom heten in Arnemuiden. De nieuwe borden trekken al veel bekijks. Aankomende fietsers stoppen even en bekijken de nieuwe borden.  

Midden op de westwal in Arnemuiden staan tien nieuwe panelen met informatie over het prachtige Arnemuiden. Van de geschiedenis in de Tweede Wereldoorlog tot de klederdracht en van het Veerse Meer en de Klokken van Arnemuiden tot aan het Historisch Museum Arnemuiden. Je kan alle informatie daar lezen. “Het was ongeveer tien jaar geleden dat de vorige borden waren geplaatst, deze oude borden zijn helemaal verkleurd door weer en wind. De nieuwe borden zet Arnemuiden zo weer op de kaart”, zegt Klaas. 

Informatieborden-Arnemuiden-Nieuwe-Borden-Vormgeving-Klaas-van-de-Kettrij-Origin-Media

De vernieuwde borden zijn tot stand gekomen door een donatie van Sander de Nooijer van de Nooijer Makelaars en Joost Joosse van Joosse Wonen, Bewonersgroep Arnemuiden en Origin Media. Origin Media heeft de borden opnieuw ontworpen en geplaatst in Arnemuiden. Door deze samenwerking staan er weer nieuwe vrolijke borden. 

Zo zagen de oude borden er na tien jaar uit.
Informatieborden-Oude-borden-informatieborden-arnemuiden-origin-media
Helemaal verkleurd en vies geworden.

Klaas: “De borden waren echt aan vervanging toe, maar nu stralen ze weer helemaal. Door de nieuwe vormgeving passen de borden weer helemaal bij deze tijd”. Hopelijk kunnen de borden weer tien jaar mee en kunnen ze komende tijd veel informatie bieden aan de vele toeristen in Arnemuiden.  

Informatieborden-Nieuwe-Borden-Informatieborden-Kleurrijk-Vormgeving-Buiten-Reclame-Origin-Media
Nieuwe-Borden-Informatieborden-Kleurrijk-Vormgeving-Buiten-Reclame-Origin-Media-Arenmuiden-Middelburg-Zeeland-Informatieborden

Wil je ook borden voor aan de weg laten vormgeven? Wij kunnen je daar bij helpen! Neem contact met ons op voor meer informatie.