Welkom bij het verrassendste marketingbureau van Zeeland!

Nieuwe editie van Kerkmagazine!

Er is weer een nieuwe editie van Kerkmagazine uit! Deze editie is uitgekomen in februari 2023 en draait om duurzaamheid en energiezuinige mogelijkheden. Ook deze keer hebben wij weer de vormgeving verzorgd voor het Kerkmagazine. Dit magazine wordt uitgegeven door Helderblauw.

De kleur die we gebruiken voor dit magazine is donkerblauw, deze kleur komt in het hele magazine terug. Kerkmagazine is opgebouwd uit verschillende advertenties en artikelen. Daarnaast is de nieuwsbrief van de kerkenbeurs Noord en Zuid toegevoegd in deze editie. Ook deze nieuwsbrief hebben we opgemaakt en ontworpen hierbij hebben we de kleur paars gebruikt. In deze editie is ook extra aandacht voor de kerkenbeurs in maart. We hebben uiteindelijk een magazine samengesteld wat helemaal bij elkaar past. Dit was de eerste editie die dit jaar uit is gekomen.

Kerkmagazine-magazine-opmaken-vormgeven-opmaak-ontwerpen-samenstellen-grafisch-vormgeven-vormgeving-Zeeland-Vlissingen-Origin-Marketing

Ben je benieuwd naar het hele magazine? Dan kun je het volledige magazine hier lezen. Wil jij ook een magazine vormgeven of een advertentie of totaal iets anders? Dan zit je bij Origin Marketing goed neem contact met ons op en wij helpen jou verder!